L.Viadro Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Czy ktoś mógłby mi doradzić co warto kupić? Chce sobie zafundowac jakąś porządną myszke i słuchawki(bez mikrofonu!) do kompa. Jeżeli chodzi o myszki to zastanawiam sie nad Logitech MX500 albo Microsoft Intelli mouse 3.0 Natomiast jeśli chodzi o słuchawki to zastanawiam sie nad tymi Mediatech 5.1, czy ktoś je ma i może powiedzieć jak sie sprawują? Dla mnie bardzo ważna jest wygoda tychże słuchawek coby w uszy nie cisnęły i czaszke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 myszka mx500 or mx310 a sluchawki ... zalezy ile masz kasy =] mediatechow bym nie polecal;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain! Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 mediatech odpada :] powiedz ile masz kasy na sluchawki... a myszke.. obydwie sa zajebiste, wiec wybierz po tym jak ci pasuje w lapie, mozesz jeszcze pomyslec nad mx300/310 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 mx 500 - mam polecam słoochawki - sennheiser hd 570 - ii - pozdr jedyne porządne rzeczy jakie produkuje media-tech to organizery na płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 na słuchawki planuje wydać nie więcej niż 250zł. A co do myszki to tak zrobie jak radzicie, pójde do sklepu i któa będzie lepiej w łapie leżeć tą kupię Wracając do słuchawek to własnie chciałbym Sennheiser (np:EH2200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 uczulam na róznice cenowe: łosiom wydaje się, że np. media-markty są najtańsze 8O - bzdoora - ceny hd 570 w zależnosci od sklepu (kat, w-wa, itp) od 499 do 599 zł za ten sam model !? qpiłem w maximedia za 337 zł pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 co do słuchawek to zalmany mogą być też ciekaqawe, ciekawe czy są już w polsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...