srekal34 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Co prawda wyników jeszcze nie ma, ale skoro to noee jądro to na moj łeb powinien się kręcić zaczepiście. A wy co to tym myślicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 nowe nie zawsze znaczy lepsze.. wydajnosciowo napewno bedzie duzo szybszy od athlonow ale z oc to moze byc roznie.. oc moze byc calkowicie zablokowany... roznie bywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 oj będzie :twisted: ale ta cena :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Hehe, ja już mam odłożoną kasę na nowego Athlona (2200zł). Swoją drogą, starzy mi żyć nie dają- w ciągu kilku miechów na dwie rzeczy do kompa wydam ok. 4000zł( gdyż niedługo kupuję jeszcze r9800) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Pożyjemy zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Wkoncu zobaczymy jak zaowocowała wspołpracan z IBM i AMD nad SOI .Prawdopodobnie bedzie tak jak z Antkami Xp w 0.13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 na overclockers.pl sa wyniki tego cacka w 3dmarku 2k1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A ja na którejś z zachodnich stron czytałem, że kręci sie na 2300mHz BOX, a na freonie poleciał 2450-2500mHz. Tak więc czy dużo to czy mało to już kwestia oceny indywidualnej. Choć do Inetela to mu jednak troszkę w taktowaniu brakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ale podkrec celerona 1,4 do 2,5 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ja i tak poczekam aż się ustabilizuje sytacja z podstawkami bo na dzień dobry mają być 3 typy (754,939,940) a potem już tylko 2 (939 i 940) i wtrdy się zobaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Hehe, ja już mam odłożoną kasę na nowego Athlona (2200zł). Swoją drogą, starzy mi żyć nie dają- w ciągu kilku miechów na dwie rzeczy do kompa wydam ok. 4000zł( gdyż niedługo kupuję jeszcze r9800)No to chyba cośz tobą nie tak. Lepiej zmodernizuj cały sprzęt a nie tylko proca i grafe. Nie widać po twoim kompie żebyś wydawał 2000 tylko na grafe. I wątpie w to Konf: Athlon 1700+DLT3C JIUHB@2600+ MSI KT3 GF 2MX(w październiku Radeon 9800) 256DDR 80GB HDD BARRACUDA V Liteon 48/24/48 LG 52x codegen 6061 powered by Chieftec 360W DF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Mały teścik proca AMD 64 3200+. Ja poczekam ze wszelkimi komentarzami, do dnia, gdy będą dostępne wersje 64bitowe procesorów Intel. Wtedy bedzie co porównywać w znaczeniu tych 64 bitów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 srekal puknij sie w lep a pozniej sie zastanow - jak nie pomoze to walij baranka - jak dalej nie pomoze wez mlotek - a jak dalej nie pomoze to juz nie wiem... 2200zl na procka ktory bedzie niewiele (gora 50% a superpi bardzo niewiele) szybszy od tego co masz teraz buhahaha - na dodatek przez pierwsze dwa miesiace straci z 50% na wartosci - drugie buhaha - na twoim miejsu zainwestowalbym w pamieci chociazby :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 YoSHi------> A czy ja powiedziałem że kupię go teraz?? Pieniądze mam odłożone, ale to nie znaczy że od razu je wydam. Znczy się, kupię go gdzieś tak za min. pół roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 YoSHi------> A czy ja powiedziałem że kupię go teraz?? Pieniądze mam odłożone, ale to nie znaczy że od razu je wydam. Znczy się, kupię go gdzieś tak za min. pół roku.Teraz juz wiesz, ze za min. pol roku kupisz tego proca :lol: Za pol roku, to juz bedzie "inna rzeczywistosc"... no offence :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 jesli ten tescik to nie sciema zapowiada sie niezly liczydelko ;) ze wspomaganiem. a wystarczy tylko powietrze... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Hehe, ja już mam odłożoną kasę na nowego Athlona (2200zł). Swoją drogą, starzy mi żyć nie dają- w ciągu kilku miechów na dwie rzeczy do kompa wydam ok. 4000zł( gdyż niedługo kupuję jeszcze r9800)No to chyba cośz tobą nie tak. Lepiej zmodernizuj cały sprzęt a nie tylko proca i grafe. Nie widać po twoim kompie żebyś wydawał 2000 tylko na grafe. I wątpie w to Konf: Athlon 1700+DLT3C JIUHB@2600+ MSI KT3 GF 2MX(w październiku Radeon 9800) 256DDR 80GB HDD BARRACUDA V Liteon 48/24/48 LG 52x codegen 6061 powered by Chieftec 360W DF sluszna uwaga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 aaa ma prosbe srekal34 byla kiedy mowa o podpisach ZMNIEJSZ go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Hehehe ...... zajżałem na ten Topic i dojżałem że to już nieuniknione miec więszky podpis niż Normal :) wiesz coś o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 hmm dwa bledy ortograficzne w jednym zdaniu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...