Skocz do zawartości
Grzechu

Zapuszczanie włosów - szybciej prosze!!!

Rekomendowane odpowiedzi

mozna spróbowac posmarowac łajnem -podobno pomaga -eeehhhe

konkretnie to szczurzym :D ale to jest na porost wąsow, a nie na wlosy :P

hmm moze codziennie rano sie za nie ciagnac ? ;)

to jakies indianskie metody :) :D hehe moja Babka powiada ze najlepiej to pod folią rośnie :P :D hhy

a tak serio to raczej nic sie nie da zrobic , moze zamiast je pielegnowac jakimis cudami to staraj sie zeby ich ie niszczyc czyli np nie susz suszarka dosyc czesto myj odrzywki itp :)

powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suszarki nie uzywam bo mam afro po niej. Myje praktycznie co dziennie bo dalem sie namowic na farbowanie i teraz staram sie tego pozbyc choc w czarnych musze przyznac ze mi dobrze no i laski jakos chetniej do mnie podchodza :D Odżywki uzywam rowniez po kazdym myciu, tylko co moge jeszcze zrobic? moze jakies witaminki czy cus nie wiem.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... ostatnio zauwarzyłem że moja matka zarzywa tavletki SKRZYPOvita czy jakoś tak nie wiem czy przyśpieszają porost włosów ale napewno je wzmacniają te tabletki, ale to chyba tylko dla kobiet jest :lol:

P.S. Te tapsy wzmacnjają również skóre i paznkocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz jest Off topic :D  

Hmm moze na łyso i co dziennie rano przy goleniu przejechac sobie po dyńce. Czysto, ładnie, schludnie ale uwazaj na punków :D

po 1. az tak krotkich nie chce miec :D optymalna dlugosc to 1,5 cm :D

po 2. moj zarost jeszcze nei wymaga codziennego golenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzechu, nie myj sobie tak wlosow, zeby usunac ten czarny kolor :) moj kolega tez tak robil, myl, myl, myl, zeby sie pozbyc, to zostal RUDY !!! :lol: :)

Po drugie do konca nigdy nie zmyjesz tego koloru :)

Oczywiscie to wszystko tyczy sie szamponetki, czyli farby na kilka myc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli avatar bruce'a to bruce, to mialbym teraz takie wlosy jak on, tylko wyskoczyl mi jakis syf na glowie i musialem sciac... dwa lata poszly sie pier@#$ic!!! szkoda.... bo fajna rzecz...

co do dlugosci to na poczatku szybko i fajnie rosna (po 1-2 cm na miecha), potem gdzies tak po roku to juz prawie nie widac... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, kumel ostatnio stwierdził, że mi to rośnie cetymetr tygodniowo :D

Heh tez tak chce :!:
Heh, tylko, że ja zwykle chodze z włosami zaczeanymi do tyłu (póki nie są fest długie to wspomagam się żelem), a wtedy miałem rozpuszone po kąpieli więć troszke się "spuszyły"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi