Pafciu Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Wczoraj podpisałem umowę, zrezygnowałem z ich modemu, kupilem D-linka ADSLowy Routerek(dsl-504), i... dowiedziałem się, że potrzebny mi jest jakieś spliter/mikrofiltr zamontowany przed każdy telefon. Wie ktoś może gdzie, za ile i jak to się je? może jest jakaś inna możliwość bo w domu mam 4 telefony i nieda się założyć tego na linii przed wszystkimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Przed wszystkimi telefonami? To chyba nie tak , ja mam tylko jeden spliter a 3 telefony i wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 okolo 50 zl - w jednym sklepie pytalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 kup 1 spliter a potem rozdziel linie telefoniczna (ta ktora idzie do telefonu) na 3 za pomoca zwyklej lutownicy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...