Goofy Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Czy aby podłączyć taki głośnik (aktywny oczywiście) do wyjścia na karcie muzycznej należy zastosować zwrotnicę? Czy może na wyjśnie głośnika niskotonowego w 5+1 idą tylko niskie cęstotliwości, a wysokie są filtrowane poprzez "elektronikę"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 to 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Dzięki a czy ten elektroniczny filtr dolnoprzepustowy dobrze się sprawuje. Bo ja mam zintegrowany dźwięk w ECS l7s7a2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Jak masz aktywny sub to obojetnie gdzie go podczepisz sam odetnie gore czestotliwosci. Nie wiem jak jest na tej plycie ale poszukaj w oprogramowaniu czegos takiego jak filtr programowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 CZy filtr programowy to equalizer :)? A aktywny sub chyba nie musi mieć zwrotnicy we wzmacniaczu? Pewnie to zależy od konkretnego suba. W szczególności, że sam chcę go zrobić i nie wiem czy mam mu wstawiać zwrotnicę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 hmm... no to jak masz jakis subek kupiony to powinien on sam filtrowac czestotliwosci i tutaj nie potrzebna jest zwrotnica i podpinasz gdzie chcesz (na wyjscie muzyki of korz :) ) a jak sam robisz to masz 2 wyjscia: 1. robisz zwrotnice i podpinasz gdzie chcesz 2. nie robisz zwrotnicy podpinasz pod wyjscie dla suba (ale tego to na 100% nie jestem pewien po prostu sam to wywniskowalem :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 2. nie robisz zwrotnicy podpinasz pod wyjscie dla suba (ale tego to na 100% nie jestem pewien po prostu sam to wywniskowalem :) )No ja też tak wywnioskowałem ale pewny nie jestem na 100%. A czy znacie jakiś sklep internetowy, w którym mogę tanio kupić głośnik niskotonowy. Nie chodzi tutaj o jakiś "wypasiony" poprostu o trochę lepszy niż w standardowych zestawach z media - mark :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Polecam KODA SW1000 w tej klasie cenowej bije wszystko inne na glowe, naprawde super sprawa! A jesli masz wiecej gotówki to polecam sie rozejzec za produktami B&W ASW500 albo 1000, z tej starej serii... Dostaniesz używke za fajne pieniadze! ;) Ale to tez zależy jaki masz pokój.... Do "normalnych" ;) Koda zupelnie wystarcza! no chyba, ze masz 50m2.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 To ma być tanie :) 1125zł... Ja szukam głośnika do 100zł takiego aby złożyć coś na kształt komputerowego zestawu 5+1 :) A ta cena to stanowczo za dużo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 To ma być tanie :) 1125zł... Ja szukam głośnika do 100zł takiego aby złożyć coś na kształt komputerowego zestawu 5+1 :) A ta cena to stanowczo za dużo :) To ma być tanie :) 1125zł... Ja szukam głośnika do 100zł takiego aby złożyć coś na kształt komputerowego zestawu 5+1 :) A ta cena to stanowczo za dużo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hmmm nie okresliles ceny, a napisales "trochę lepszy niż w standardowych zestawach z media - mark " myslalem, ze chodzilo ci o zestawy do kina domowego! :D A za 100 zl to nie dostaniesz dobrego glosnika! Moze uda ci sie poskladac skrzynie jeszcze jakbys kupil jakiegos taniego hinczyka :? Ale o wzmacniaczu i filtrach zapomnij! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ale ja mówie o głośniku nie o kolumnie do 100zł :) Reszta to inna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 150 tonsilek 20/80 70 obudowa 60 elektronika 70 trafo free troche checi razem troche duzo ale wychodzi BARDZO mily basik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...