Gość Mike Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 No wlasnie. Sam mam Abit KT7E z Thunderbirdem.Czy ktos probowal jush wkaldac xp do tych plyt?Bo Abit twierdzi ze niebedzie dzialac...Z tego co wiem to te plyty niepotrafia prawidlowo inicjowac procesora (czy jakos tak, niepamietam)ale niewiem czym to sie moze objawiac...Moze poprostu podczas botowania bios zglosi zamiast "Athlon XP processor" "Unknown processor", a cala reszta bedzia dzialac?Moja plyta ma mnoznik 12 wiec moglyb do niej wsadzic Athlona XP 1900+ i go jeszc podkrecic magistrala.....Niechcialbym wydawac 500 zeta na nowa plyte skoro moj KT7E jest dobry i sprawny, aby wsadzic nowego athlonka....... Aha, nieinteresuja mnie Morgany wiec piszcie najlepiej o wlasnych lub qmpli doswiadczeniach z podobnym experymentowanie na tych plytach. Bedem dzwieczny za kazda(prawie :))odpowiedz. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Wiesz co, spróbuj poszukać w wyszukiwarce, było tego dość dużo. Pisze tak, bo nie jestem pewien co pisali inni, ale z tego cio pamiętam to NIE. Jeszcze na KT7A podobno pójdzie, ale na KT7E chyba nie. Poszukaj bo mogę się mylić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...