finalcell Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Co to tym sądzicie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16053970 czyy polecicie coś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 no nie glupie to jest :) jak do kompa to Ci napewno starczy, ale do kina domowego to nie wiem :? subek tylko 45W Moc subwofera 45W w RMS, wielkość głośnika 6,5" Moc satelitek 4 x 15 W w RMS, wielkość głośnika przednie 4", tylnie 3" Moc centralnego głosnika 15 W w RMS, wielkość głośnika 4" hmm... troszke malo ale tak jak mowilem do kompa to Ci styknie na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 no nie glupie to jest :) jak do kompa to Ci napewno starczy, ale do kina domowego to nie wiem :? subek tylko 45W Moc subwofera 45W w RMS, wielkość głośnika 6,5" Moc satelitek 4 x 15 W w RMS, wielkość głośnika przednie 4", tylnie 3" Moc centralnego głosnika 15 W w RMS, wielkość głośnika 4" hmm... troszke malo ale tak jak mowilem do kompa to Ci styknie na pewno 45W to malo?? to jest moc RMS, czyli prawdopodobnie podskakiwalbys na fotelu przy max glosnosci, w przeciwienstwie do mocy PMPO, ktora opisuje moc jaka jest wstanie oddac zespol w ciagu 1ms, czyli jest to moc wyssana z palca :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 45W to malo?? to jest moc RMS, czyli prawdopodobnie podskakiwalbys na fotelu przy max glosnosci, w przeciwienstwie do mocy PMPO, ktora opisuje moc jaka jest wstanie oddac zespol w ciagu 1ms, czyli jest to moc wyssana z palca :wink: 45W to naprawde sporo ale dopiero glosniki powaznych firm (Vifa,Visaton,Peerless itp) maja rzeczywiscie deklarowana moc. Wiekszosc pozostalej tandety spalila by sie zapewne przy prawdziwych 10W (zreszta kiedys byl video-test w necie - cos w stylu Tom's hardware, ktory pokazywal jak sie maja deklarowane moce rzedu 110W RMS (o PMPO juz nie wspomne) do faktycznych mozliwosci. Ludzie - nie oczekujcie cudow za takie pieniadze - za jakosc sie placi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 no dokladnie, a te podskakiwanie na fotelu to nie wiem ja mam wieze technics'a i sa w kolumnach u mnie lepsze glosniki i nie podskakuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 napisz do czego ci te glosniki blabla i tak dalej np. czy potrzebujesz 5.1 czy np dobre stereo tez wchodzi w gre Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 no dokladnie, a te podskakiwanie na fotelu to nie wiem ja mam wieze technics'a i sa w kolumnach u mnie lepsze glosniki i nie podskakuje :) Heh - zapodaj sobie jakis konkretny subwoofer (np cos z Paradigma a wtedy gwarantuje ze bedziesz podskakiwal :) - oby nie za wysoko - ale poczatkowe wrazenie jest niesamowite. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 no dokladnie, a te podskakiwanie na fotelu to nie wiem ja mam wieze technics'a i sa w kolumnach u mnie lepsze glosniki i nie podskakuje :) Heh - zapodaj sobie jakis konkretny subwoofer (np cos z Paradigma a wtedy gwarantuje ze bedziesz podskakiwal :) - oby nie za wysoko - ale poczatkowe wrazenie jest niesamowite. Pozdrawiam zapewne :twisted: :twisted: :twisted: ale mi i tak starcza ta wiezyczka, a sasiedzi i tak mnie czesto odwiedzaja :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 wyglad ma fajny ale jak bedzie z moca ?? (bo jakosc napewno cool) Napewno nie spodziewaj sie jakies nadzwyczajnej mocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 nie no jasne ze to tylko albo aż 600zł ale to polećcie coś konkretnego 2.1 do 650zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 jak 2.1 to ja bym sobie wolal samemu jakies kolumny zrobic i do tego sobwoofer ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 pryorientuj po komisach kolumny nrazie pojedziesz na "pozyczynym" wzmacniaczu a za jakis czas kupisz uzywaka ~300pln i bedziesz mial AUDIO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ja w temacie jestem całkiem zielony można gdzieś o tym poczytać co jak i gdzie mam 2 duże kolumny z radia unitra myślicie że sie nadają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 pewnie masz z Tonsila kolumny I to tez zalezy czy byly sluchane regularnie czy nie (i czy glosniki sa wymieniane czy nie ) ;) jesli staly nie uzywane przez dluzszy okres czasu to znajac kolumny z tych lat (sam mam takie) po wlaczeniu muzyki zacznie ci sie sypac gabka (czyt. zawieszenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 pewnie masz z Tonsila kolumny I to tez zalezy czy byly sluchane regularnie czy nie (i czy glosniki sa wymieniane czy nie ) ;) jesli staly nie uzywane przez dluzszy okres czasu to znajac kolumny z tych lat (sam mam takie) po wlaczeniu muzyki zacznie ci sie sypac gabka (czyt. zawieszenie) true :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 to polecicie coś konkretnego 2.1 albo 5.1 najlepiej żeby były dobrze wykonane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 to polecicie coś konkretnego 2.1 albo 5.1 najlepiej żeby były dobrze wykonaneno wiec: :arrow: podoba mi sie ich wyglad, ale marka i moc :( http://allegro.pl/show_item.php?item=16094792 :arrow: 2.1 te polecam http://allegro.pl/show_item.php?item=16116430 :arrow: 5.1 tu jest duzy wybor np. http://allegro.pl/show_item.php?item=16107179, a wiekszy wybor masz tu http://allegro.pl/showcat.php?id=4403&orde...er=t&view=gtext polecam glosniki creative'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...