mat_zab Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 mam pytanie moge kupic ten culer za 80zł nówke teraz mam falconRoca i pytanie czy wart zmieniac na tego Volcano jak z wydajnościa w porównaniu to trgo Spira ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Jak za 80 pln to warto temp napewni ci spadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Za tyle, to tylko brać, chociażby po to, żeby sprzedać drożej... To dobry cooler, tylko dość głośny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 dzięki, pytałem dlatego bo dużo ludzi nazekało na ten wentylator ze za głośny i wogole nie udany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 V11 to dobry cooler, tylko ze trochu glosny przy wyzszysch obrotach. Jak za 80 zl to brac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...