werki Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Siedziałem se wczoraj w pokoju i stary coś tam ogladał patrze w telewizor a tam wywiad z wice kimśtam z intela (myśle no to se popatrze). Ten wice ktoś był zaproszony poniewasz akcje intela spadają(hurahura wszyscy amdowcy sie cieszą) i zrobili z nim wywiad.Gość mówił że akcje spadają ponieważ intel jest firmą długo dystansową i coś tam coś tam i że nie długo wzrosną-BZDURA(według mnie). Akcje spadają bo hammer nadchodzi :). Druga rzecz jaką ten wice ktoś powiedział to że intel produkuje procesory które maja starczyć na długa a wogule ich produkty beda bardzo długo na rynku-BZDURA kto zmienia gniazdo proca z pojawieniem sie nowego.No pewnie że intel. Było tam jeszcze wiecej kitów ale nie bede ich wymieniał bo 22 lipca wyjeżdzam i niewiem czy bym zdarzył je wypisać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ale akcje AMD tez spadaja, nawet ostatnio pisalo o tym na tweaku A VIA pewnie sie cieszy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Jestem ciekaw co sie stanie przed premiera hammera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 heheheheh a ja jestem ciekawy co sie stanie po jego premierze :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 pozyjemy, zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zim Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Cytat Ten wice ktoś był zaproszony poniewasz akcje intela spadają(hurahura wszyscy amdowcy sie cieszą) i zrobili z nim wywiad.A dlaczego sie ciesza? Co ich tak boli w tym, ze ktos moze miec ochote na zakup Intela? Nie rozumiem, uwazasz, ze AMD robi lepsze procki to je kupuj, ale nie zycz zle Intelowi bo ja np wole jego produkty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja sie tam nie ciesze,że akcje obu firm sadają. Niech rosną w siłee będzie konqrencja, a jak wiadomo konqrencja tzn. "kto da lepsze - za mniej" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Cytat Cytat Ten wice ktoś był zaproszony poniewasz akcje intela spadają(hurahura wszyscy amdowcy sie cieszą) i zrobili z nim wywiad.A dlaczego sie ciesza? Co ich tak boli w tym, ze ktos moze miec ochote na zakup Intela? Nie rozumiem, uwazasz, ze AMD robi lepsze procki to je kupuj, ale nie zycz zle Intelowi bo ja np wole jego produkty :?Każdy ma swoje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Cytat Ja sie tam nie ciesze,że akcje obu firm sadają. Niech rosną w siłee będzie konqrencja, a jak wiadomo konqrencja tzn. "kto da lepsze - za mniej" :DMi sie wydaje że jak akcje spadają to firmy zrobia dużo aby jusz nie spadały wiec może i dobrze że akcje amd tesz spadaja sam niewiem. Może to zmobilizuje obie firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Grajek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Naprawde mnie dziwi zachowanie niektórych ludzi . Dlaczego cieszyć się że akcje Intela spadają skoro AMD też leci w dół . A poza tym każda z firm ma swoich zwolenników . Ja np. wole INTELA chć mialem kiedyś AMD K6-2 333Mhz i też bylem zadowolony!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ja wole AMD bo nie podobają mi się ceny intela... za dużo mniej kasy można mieć coś bardziej sensownego od amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja wole AMD za to nie lubie cholernie VIA. Na razie chodzi mi całkiem dobrze ale czuje pewien niedosyt po przesiadce z intelowskiego 440 BX ,bo to chodziło jak marzenie :D . Nie lubie procków intela bo są słabe ale lubie jego chipsety bo są zawsze dopracowane choć może nie zawsze najszybsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 tak zwana radość przez łzy intel lecdi w dół :D , amd też :cry: , co będzie przed premierą hammera pewnie nic, a po premierze to wszyscy amdkowcy chyba więdzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 gdyby amd nie mialo konkurencji ze strony intela to ich ceny zrosly by napewno jakies 100% a moze i wiecej i na odwrot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Wszystko prawie spada co jest na NASDAQ w zwiazku z taka a nie inna sytuacja na swiecie i w stanach. Oto NASDAQ przez ostatni rok: Przy okazji VIA z M$ beda kompy prawdopodobnie robic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 wiecie co by się stało jakby AMD albo intel padł :?: procki kosztowałyby 2x więcej, byłyby wolniejsze i można by je dostać tylko na kartki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ale bym sie pulał jak by ten wasz wielki hammer okzał sie jednym wielkim niewypalem :D :D zaraz pewnie bedzie poczacz na testy ale jeszcze procka nie ma tak ze moze jeszcze sie duzo zdarzyc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...