Kaczor Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam na: WP Interia< Onet Master Tlen o2.pl i jakiś w USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam na: na wp na onecie na tlenie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam aliasa 3:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ja mam na: kki.net.pl go2.pl interia.pl tenbit.pl hoga.pl 2 x wp.pl tpnet.pl 2 x onet.pl pkobp.pl 3 x netbox.pl Z czego moje sa tylko 3 (1 netbox.pl tpnet.pl i 1 onet.pl) Reszta to rodzinka i kumple :) Pozdrawiam -el' P.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ja mam 3 konta na o2.pl 8) tam przynajmniej nie doklejają śmieci do listów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam na: onet.pl kamienna.one.pl <-- lokalny serwerek :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam na : interia.pl netcraft.com.pl (firma oferujaca adresy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ...maile : > onet x2 > interia x2 [ wogóle nie używam :D heh ... ] > tlen x2 to chyba tyle ... :D heh ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam tylko jeden w o2.pl, i jeszcze jedno ale to drugie to schakilem ;]]], jak ktos jest zainteresowany moge sprzedac adam@wp.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam dwa na wp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 3 darmowe jeden płatny i jeden firmowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja nie licze ale i tak wiekszosci nie uzywam, daja to biore dobrze miec znajomych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ja mam na: WP x2 Onet o2 shell.ll.pl -> platny z dooza pojemnoscia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja mam 2, ktore uzywam. Reszta to nie wiem czy jeszcze istnieje. Jeden adres mam do podawania np przy rejestracjach jakichs bzdur gdzie nie mam pewnosci co sie z tym adresem pozniej stanie. Drugi adres mam do wlasciwego uzytku i staram sie z nim zbytnio nie ujawniac, bo sepy tylko czekaja, zeby jakies bzdety powysylac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 na cholere wam tyle tych adresow ? to takie prymitywne daja darmo to sie bierze ! Ja mam jeden wzwiazku z posiadaniem neostrady i alias libero@hgw.pl bo tamten zadlugi jest zeby ludzia podawac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 na cholere wam tyle tych adresow ? to takie prymitywne daja darmo to sie bierze ! Pomaga w segregowaniu poczty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ja tam mam konto od stalki, wp, o2 i hotmail ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Nie wiem po co wam tyle kont. Ja mam dwa: 1) Normalne 2) Śmiecie i mi wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 2x WP 1x Go2 1x obywatel pl 1x yahoo Używam tylko dwóch - jednego z WP i go2... Z Wp mam super transfer i nie zamierzam nic zmieniać, no chyba że dodam u siebie na serwerze obsługe kont pocztowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 a ja mam tylko jedno i to na interii a jak nie chce dostawać śmieci to bylegdzie adresu nie podaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 eeeeee to nie wiem czy ktoś mnie przebije 2x v-lo.krakow.pl 12x poczta.fm 1x wp.pl 1x poczta.onet.pl 1x bajo.pl 1x tweak.pl 1x dyskusje.pl 1x win2k.px.pl a i jeszcze jedno jakbym chcial to na v-lo.krakow.pl mógłbym mieć poczte wszystkich aktualnie utworzonych userów, a jest ich około 1000 więc czekam na lepszego :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mam ich chyba z 15, ale używam dwóch... jak znajdę jakiś nowy serwer to od razu robie sobie konto i sprawdzam jak serwer chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ja mam na o2, poczcie fm, tenbicie i na wp. Do tego dwa aliasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 No tak daja darmo to sie wszyscy zucaja ! Co za poziom ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ja mam na wiekszosci free servow konta pozakladane a uzywam moze ze 2 z free servow jeszcze do tego pare aliasow i kilka z kont shellowych w sumie to chyba tak 3xGo2.pl(o2.pl) 1xWp.pl 1xOnet.pl 1xTenbit.pl 4xShellowe i kilka aliasow :lol: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 hmm ja mam 3xwp.pl 1xinteria.pl 1xhoga.pl 2xonet.pl 1xo2.pl 1xtlen.pl 1xpoland(teraz wp.pl) 1xyahoo 1xtenbit.pl i 1x u kumpla na serwie wraz z ftp :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Wnioskuje po tym co tu widze ze jestem uposledzony bo mam tylko jedno konto i jeden alias ! Ale znajomi mnie pocieszaja ze z wami cos jest nie tak ! Dzieki im za to wielkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja mam na: wp.pl, tenbit i tlen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...