elpresspl Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Witam Nie wiedzialem do jakiego dzialu wrzucic temat wiec postanowilem go tu zarzucic. Pytanie jak w temacie. Jaka farba (nie chodzi o kolor) olejna, do metalu czy jeszcze jakas inna?? Pozdrawiam -el' Presidente- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Lakierem w spraju najlepiej sie maluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ja ostatnipo dorwałem Acryl Lack za 10zł 500ml i mi sie nim swietnie maluje i schnie zarombiśćie szybko po 6h dostał papierkiem sciernym wodnym i wygląda super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 OK. Dzieki W poniedzialek lece po farbe i zabieram sie do malowania (chyba ze jutro gdzies dostane w co watpie) Jak juz pomaluje to wysle fotki Liskowi zeby zamiescil na Tweak`u. Pozdrawiam -el' Presidente- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ja tesz mam pytanie czy farby do samochodów nadaja sie tesz do obódów. Czy mam używać podkładu. Na ile starczy mi puszka 500ml? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Samochud jest stalowy i obudowa tez jest stalowa wiec nie ma przeciwskazan. Co do wydajnosci malowanie to zalezy od tego ile lakieru bedziesz kladl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Motip do zderzakow, na metalu i plastikach nie do zdarcia, goraco polecam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ja tesz mam pytanie czy farby do samochodów nadaja sie tesz do obódów. Czy mam używać podkładu. Na ile starczy mi puszka 500ml? ja taka malowalem :D na moded-kompz pisamli ze elpiej zedrezc stara emalie z obudowy :P Gowno prawda muj qumpel pomalowal mi w srodku na czerwono off koza pod cisnieniem :D SPOX Polecam Samochodowe :D po paru dniach wzieliscmy sie na zew :D hehe dorwalem u niego na warsztacie zajebisty BŁEKITNY METALIC :D QRWA Wymaiata tera moja obudowa :D hehe dodal lakieru do farby wyieszal i pomalowal schnelo nie wiem 5 min :D nakladal 3-4 warstwy i schnelo nie cale 5 min i wziolem obudowe porzed chwila normalinie wyczyscilem z kurzu :P i postkrecalem :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ja tesz mam pytanie czy farby do samochodów nadaja sie tesz do obódów. Czy mam używać podkładu. Na ile starczy mi puszka 500ml? ja taka malowalem :D na moded-kompz pisamli ze elpiej zedrezc stara emalie z obudowy :P Gowno prawda muj qumpel pomalowal mi w srodku na czerwono off koza pod cisnieniem :D SPOX Polecam Samochodowe :D po paru dniach wzieliscmy sie na zew :D hehe dorwalem u niego na warsztacie zajebisty BŁEKITNY METALIC :D QRWA Wymaiata tera moja obudowa :D hehe dodal lakieru do farby wyieszal i pomalowal schnelo nie wiem 5 min :D nakladal 3-4 warstwy i schnelo nie cale 5 min i wziolem obudowe porzed chwila normalinie wyczyscilem z kurzu :P i postkrecalem :D hehe aha zapomnialem :D Cza jeszcze zmatowac obudowe jak nie wiesz o co mi hodzi wez papier scierny o malej grubosci ziaren i zetrzyj brud nastepnie przetrzyj szmatak i nastepnie wez czysta szmate !!!! i wyczysc jodtlusc jom BENZYNOM EKSTRAKCYJNOM !!! zalezy jeszcze jakom farbe kupisz w sklepie spytaj sie sprzedawcy czym najlepiej bedzie odtluscic i jusz :D. jak tego nie zrobsz to bedziesz mial dziuri na obudowie po prostu nie wszedzie zakryje farba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...