pci Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Mam zamiar kupić wentylator na procka bo ten mój jest strasznie głośny i mało wydajny Znalazłem takie : Speeze Blue Breeze 4LED cena: 28 zł Thermaltake Blue-Eye LED FAN cena: 38 zł Speeze Color Breeze 4LED cena: 29 zł Co o nich sądzicie i który byście wybrali Jestem otwarty na propozycie innych (cichych i wydajnych po rozsądnej cenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Po cholere Ci na procka świecące wentylatorki?? Kup jakiegoś Volcano i po sprawie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Ale drożej wyjdzie a jakjego pozatym ma być cichutki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...