Weron Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Kupilem sobie wczoraj karte telewizyjna Leadtek Winfast Tv 2000 XP i cos za dobrze mi nie dziala. Problem jest z obrazem.Po ustawieniu jak nalepszego odbioru przez obraz przechodza kropkowane linie z lewej strony na prawa,dzwiek jest dobry. Ma ktos moze jakies rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Sprawdz jakos kabla moze jest jakies zwarcie i wtedy sa zaklucenia. Oraz podlacz kompa do gniazdka z uziemieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Przeluz ta karte jak najdalej od innych urzadzen w kompie, bo zaklocenia moga byc wywolane wlasnie poprzez bliskoc do np. karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Przelozylem a na dodatek odlaczylem pozostale podzespoly(modem, karte sieciowa i muzyczna) i nic nie dalo.A jak mam uziemnic komputer bo gniazdka mam nie uziemnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 mhm no to nie wiem uziemic znam kumpla co robil uziemienie z foli aluminiowej tzn. owijal nia kabel od zasilania ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...