srs Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 czesc, mam takie pytanie: znajomy ma zarezerwowana domenke w NASKu (*.pl). Teraz chce postawic strone na serwerze, nie chce placic 300 zl za jakis swietny, wystarczy mu kilka MB i wybral onet.pl (Pro bodaj, 59 zl rocznie chyba). I pytal mnie, jak ma zaliasowac tan adres na onecie zeby mozna bylo wchodzic na jego stronke poprzez jego domene (ktora kupil w NASKu, pl-ka)...i czy mozliwe jest aliasowanie kont mailowych (login@jegodomena.pl ) jesli ma darmowe konto pocztowe na onecie... Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Musi mieć do tego dns'a do którego będzie można podpiąć domenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 a tak troche poza tematem. czy slyszeliscie ze nask umozliwi (lub juz umozliwil) rejestrowanie domen z polskimi ogonkami. :D ciekawe kiedy sie do tego przyzwyczaje. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Z tego co wiem już to jest, w kodowaniu UTF... ale nie polecałbym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 NO ten temat to akurat mam opanowany!!! nic prostszego jak wejśc na stronę www.editzone.com tam koniecznie założyć konto - dotaniesz 5 darmowych DNSów ! ! ! Poprostu bajer!!!! Prosta konfiguracja. Tylko jestem ciekaw jak Twój znajomy zarejestrował domene nie podając NAMESERVERów oraz IP. To jest NIEMOŻLIWE!!!!!!!!! Chyba Cie ten Twój znajomy bajeruje!!!! Jeżeli robił to ze strony www.nask.pl to nie ma takiej możliwości, bo jest to konieczne do zamieszczenia domeny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...