liechmaster Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Kupilem plyte ecs k7vta3 (amd kt333) ram 256mb ddr 2100 , amd xp 1600. przychodze do domu i podlaczam i... LIPA :(( nie dziala , podlaczylem tylko grafe i dysk i odpalam i wiatrak na procesorze chodzi dysk sie nagrzal ale nie ma sygnalu na monitorze :( plyta nic nie sygnalizuje( zero dzwiekow) , jak wyjalem ram to juz piszczala , to samo bylo jak odlaczylem dysk. czy wiecie co sie moglo stac? PLEASE potrzebuje pomocy. JAk ktos jest z wawy i sie zna to moge nawet do niego pojechac z tym wszystkim. nie mam innych pamieci wiec nie moge sprawdzic czy to ich wina :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A sprawdzales grafe? Moze cosik zle podlaczyles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 wkladalem 3 karty graficzne , nie mam zadnej na pci aby sprawdzic czy to nie agp padlo. a jak sprawdzic czy proc nie padl? jakby padl to bylby jakis sygnal? bo wiatrak wieje ale czy proc dziala to ja nie wiem :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 moze jak zakladales radiator na procka to uszkodziles rdzen?ogladnij procesor i zobacz jak z rdzeniem.jezeli bedzie uszkodzony to nie masz po co isc do serwisu bo nikt nie bedzie chcial z toba gadac :) kiedys mi sie to przytrafilo ... :( :( jak wiatrak sie kreci a proc nie startuje to chyba ten przypadek z rdzeniem :) u mnie byl identycznie :) czarny obraz a wiatrak sie buja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 procesor jest caly. mam copper shima i radiator ma zapinnke taka potrojna (nie trzeba sie wysilic aby dobrze zapiac) EUREKA znalazlem przyczyne an tej plytce jest jumper do fbs procka i byl ustawiony na 100 a to jest xp wiec przestawilem na 133 i juz dziala :) (chyba konice postu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Wlacz monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Wlacz monitor:lol: :lol: :lol: to goopia plyta, bo sie nie da fsb krecic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 heh plytka wcale nie jest glupia. nie jest dla mnie a ten ktos to raczej na kompach sie nie zna kupilem ja bo jest tania a podkrecac nie mam zamiaru. a fps da sie zmienic :) 133/140/150/166 :) ps. z tym monitorem to mialo byc smieszne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...