Pretorian Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 może ktoś wie co to za dysk to co jest wart :?: :?: :?: czy jest cichy szybki i awaryjny :?: :?: :?: z góry wielki dzięki. pozdrawiam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Ja mam WD 20 Gb ale 5400 RPM i działa mi bardzo dobrze. Jeśli chodzi o 7200 to wybierałbym raczej Segate lub IBM gdyż mam do nich większe zaufanie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 A ja WD uważam za bardzo udaną sprawę WD400BB spadł mi 2 razy z blatu biurka na ziemie i nic działa jak złoto :) jest cichy jest szybki i jest bardzo mało awaryjny miałem 20 7200 przez 2 tygodnie. ale lepiej lupić 40Gb bo to naprawdę różnica parunastu złotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...