HQ12 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 czy te powiedzenie sie jakos ma do takiej zworki na moim hdd co wogule daje przelaczenie go na 15 (w standardzie bylo 16) po co oni ja tam umiescili?? o co chodz moze ktos mnie oswieci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 no co jest panwie kompletnie nikt nie wie o co chodzi!!!!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A w PDF'ie od dysku na stronie producenta nic nie ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 I TO WSZYSTKO!!!! NIKT ABSOLUTNE NIKT NIEWIE!!!???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Jak masz 15 głowic to dysk ma "mniejszą pojemność" i stare płyte - oczywiście nie wszystkie są go w stanie poprawnie wykryć !!! 8) PS Ostatnio drastycznie spadł poziom tego forum :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 mniejsza pojemnaosc?? jest zworka na tryb zgodnosci 32GB i ta nieszczesna z mozliwoscia zmiany z 16 na 15 w jaki sposo ograniczy to pojemnos hdd bo raczej mi sie wydaje ze te 15 to tez jakis tyryb zgodnosci dla sterszych mobo?? ale czy daje to jeszcze jakies efekty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 16 głowic ma na LBA, a 15 na LARGE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja mam LBA 15 głowic, kiedyś dysk działał mi na 16H ale cos sie zje.. i przy 16H miał tylko 810MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...