virtuomaniak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Wie moze ktos gdzie w wace robia takie modyfikacje :) Wiem ze gdzies nie daleko gieldy komputerowej, ale nie wiem za dokladnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 to sobie sam podziuraw :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Eee nie chce, bo nie znam sie na tym, nie umiem zakladac uszczelek itd. Moze ojciec wie ;) Ale czy ja wiem, za 59zl tyle bujania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Wiesz z okolic Stolclicy to Amoniak robil, musialbys sie jego spytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Nie wiem, ale Amoniak sie wogole nie odzywa :( A nikt z wawki nie wie gdzie takie cos robia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Ja swoja wyciolem nie jakims tam dremlem tylko wyzynarka z ostrzem do blachy najpierw otwor wiertarka a potem wyzynarka. Pieknie poszlo chyba ze to jakis bardzo maly i skomplikowany wzor ma byc no towtedy trzeba czyms malym - dremlem. A i umnie szybka (bo chyba ma byc dziura pod szybke)jest przyklejona od wewnatrz na budapren niema uszczelki Jakbys jednak upieral sie na uszczelke to daj znac jest niezly/prosty patent jak wyciac otwor o te pare mm wiekszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 A po wycieciu dziury jak zlozyc uszczelke bo nigdy tego nie robilem, bo moze i racja, samemu to zrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 musisz miec: szybke, olowek/flamaster/dlugopis itd.. ,podkladke(taka do srubek )kładziesz obie rzeczy na pudle :) wkladasz w otwor podkladki cos co maze i jedziesz dookola szybki ten nadmiar jest poto zeby zrobic zapas na uszczelke uszczelka jest elastyczna i powinna sie ulozyc z pleksa ja mam jednak wklejona bo to szybciej/latwiej/taniej/ladniej :) myslalem jeszcze nad nitami ale ale za duzo roboty fajnie by wyszlo pamietej tylko zeby wszystko 10 razy wymiezyc i zastanowic sie bo potem moze byc lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Zamiast plexy wolabym szybe wlozyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 to pakuj tylko sie nie potnij :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Hehe no wiesz teraz to troche za poznie, ale moze jutro narysuje ksztalt, a we wtorek (moze) wezne sie za ciecie, ojciec musi dac mi cos dobrego to ciecia/szlifowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Plexe ciolem tez wyzynarka tylko bardzo wolno bo jak brzeszczot za szybko sie porusza to topi plexe i sie zacina. Szyba ma tylko jedna zalete trudno ja porysowac a jak bedziesz jakies logo chcial zrobic to w plexie niema problemu kladziesz kartecke z rysunkiem plexe i cyrklem/widelcem/widlami jedziesz po konturach i jest cacy. jeszcze raz 10 rzay zastanow sie zanim cos wytniesz bo ja uznalem ze moja dziura za duza jest i mniejsza by jednak zrobil. Acha troche porysowalem sobie obudowe jak colem dziure (i tak ma nowy pekny czarny lakier :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 bierzesz KAŁACHA i jedziesz po budzie :] tylko niezapomnij wnętrza wyjąć :P strzelaj z bliskiej odległości to symetrycznie będziesz miał też po drugiej stronie dziurke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 virtuomaniak - jak chcesz dokładną instrukcje jak wyciąć dziure w budzie i założyć plexi to prosze :arrow:faq a co do cięcia samej plexi to polecam delikatne zabawy z lutownicą !! powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Cieciem sie nie przejuje bo ja tylko rysuje a ojciec bierze do pracy i wycina :) Pracuje w MZA (jako elektro-monter) wiec zawsze ktos mu wytnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Podlacze sie do tematu Gdzie w Poznaniu wytna mi dziurki na wentyle w obudowie - ModeCom ProStation 2002R dwie z boku, jedna u gory ile sobie cenia za takie uslugi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Niop widze że dużo tu wygodnych ludzi!!! :lol: Szkic + Wiertarka + Wyżynarka (ew. brzeszczot) + Pilnik = Dziurka w budzie :evil: :evil: No problem z wycięciem dziurki chyba że ktoś ma 10 lat :twisted: :twisted: :twisted: to jest to problem!!! .....pozdrawiam..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...