RaF Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 no wlasnie dowiedzialem sie ze przyjeli mnie na Politechnike poznanska na Automatyke i Robotuke :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 No to gratulacje i miejmy nadzieje ze sobie poradzish ;) Bo mam koompla na Automatyce na PG i z jego opisoof wynika ze ma jeden wielki zapier*** :? Ale jak zdolny to sie utrzymasz ;) W kazdym razie Powodzenia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 nie bedzie tak zle w tym roku przyjeli ok 80 osob wiec duzo nie powinno odpasc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 gratulacje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Congratulations STUDENT :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Gratulacje ! Powodzenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 no wlasnie dowiedzialem sie ze przyjeli mnie na Politechnike poznanska na Automatyke i Robotuke :))Gratulacje !! Zobaczysz, że nie jest łatwo - ja studiuje w Gliwicach na tym samym wydziale i męczą nas z wszystkiego. Ucz się matmy i fizy na pierwszym semestrze bo inaczej polecisz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 no wlasnie dowiedzialem sie ze przyjeli mnie na Politechnike poznanska na Automatyke i Robotuke :)) no to zacznie ci sie jazda :D :D :D ja już niestety mam z górki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 RaF to może postawisz kolejnego robota do mycia okien :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 moje gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Gratuluje i przestrzegam, zawsze sesja letnia jest najbardziej poje...ana, wiec nie rób sobie zaległości w zimowej, chyba, że lubisz zdawać we wrześniu tak jak ja musze zdawać analizę (matematyczną) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 A mnie jeszcze nigdzie nie przyjeli... :cry: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...