unuk Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Hey! Mam do was wielką prośbę! Planuje zakupić monitor 19" i do końca nie wiem jaki warto... mam dwa typy : 19" Samsung SyncMaster 959 NF h..p://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=942 lub 19" Philips 109 P40 Brillance h..p://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3332 moze ktos ma te monitory ? prosze o rade i opinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Ja polecam LG F900P mam i moim zdaniem poprostu rewelka. P.S. Poszukaj płeno jest tematów o monitorach na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Ja polecam LG F900P mam i moim zdaniem poprostu rewelka. P.S. Poszukaj płeno jest tematów o monitorach na forum no fajny monitorek ale jak dla mnie w porownani z fd trinitronem lub sb diamondtron nf to cienizna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 co powiecie na NEC fe991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...