jakac Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Wiedzie gdzie w necie można kupić wtyczkę do dodatkowego zasilania płyty tj kwadrat z 4 bolcami (wymagane do PIV i ostatnio do niektórych płyt pod AMD) Dzisiaj szukałem po Gdyni i nie znalazłem :twisted: albo może ktoś ma do sprzedania (tyle teraz tych popalonych zasiłek) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 idz do kumpla ktory ma celeronka albo amdka jakiegos (nie wszystkie) i wymontuj mu ta wtyczke jak mu nie potrzebna z zasilacza ( za jego zgoda of korz :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 tak się beznadziejnie składa że nie znam nikogo kto by miał tą wtyczkę i jej nie używał :evil: a potzrebna mi jest bo nie mogę podkręcić bardziej proca jak ustawiam na 12x200 przy 2.1V to komp przy Windowsie gaśnie tak jak bys się zasilacz zjarał jak ustawiam normalnie czyli 11.5x200 1.95V to wszysto gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 może masz za słabą zasiłkę ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 ta zasiłka ma jeszce w sobie sporo mocy :D to jest Enlight a nie jakieś tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 enlight enlightem ale to tylko 250W :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 enlight enlightem ale to tylko 250W dokladnie wracajac do tematu to ja Ci moge oddac ta wtyczke bo mi nie potrzebna, tylko wpadnij do mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 enlight enlightem ale to tylko 250W dokladnie wracajac do tematu to ja Ci moge oddac ta wtyczke bo mi nie potrzebna, tylko wpadnij do mnie :) mogę odkupić ile chcesz za nią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Proponuje ci zajrzeć tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Sprytna rzecz. Ciekawe czy gdzieś można dostać to taniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 enlight enlightem ale to tylko 250W dokladnie wracajac do tematu to ja Ci moge oddac ta wtyczke bo mi nie potrzebna, tylko wpadnij do mnie :) mogę odkupić ile chcesz za nią? no ja zartowalem bo chyba nie ma sensu az do gdyni takiej malutkiej czesci wysylac, to sie po prostu nie oplaca ale jak cos to na prv, aha ten link u gory to jest ciekawe rozwiazanie twojego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 panowie problem rozwiązany :D Podziekowania dla Turzol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 panowie problem rozwiązany :D Podziekowania dla Turzolbravo :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Nie ma za co ---> nalezy sie browar :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...