kosmo Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Cytat Cytat A ja jade do Norwegii :D To tak jak siostra :) To fajno :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Cytat Hehe, z 1318 userow Forum Tweak.pl tylko piec jedzie na wakacje ;]]], no wszystko wydali na sprzet nie dziwmy sie ! :P Aha I_Mat jakie ceny sprzetu w chorwacji ?? Szczerze mówiąc to nie rozglądałem się za sprzętem, ale jedno mogę stwierdzić :jest dosyć drogo :( Aha jeszcze jedno: gdy będziesz zamawiał jakieś danie w restauracji to się nie dziw, żę wszystko tak wolno trwa, bo tam wszyscy ze sobą współpracują i jedni kupują od drugich :!: (raz czekałem na głupie frytki 2,5h- na szczęscie przy browarze, bo było gorąco 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Cytat Gdzie mieszac bedziesz poza Amsterdamem, Utrecht? Ja wlasnie myslalem zeby na miejscu pozyczyc i tym sie tam lokalnie poruszac. Mnie sie podobal, zalicz pare fajnych muzeow w trakcie melanzu :)Wiesz co jakbym mieszkal w Utrecht to bylbym baaardzo szczesliwy. Niestety zupelnie na "dole" Hollandii - Sittard. Taka dziura :wink: przy granicy belgijskiej i niemieckiej. Ani tam pracy ani nic.. ciezko.. Co do zwiedzania to mam nadzieje, ze cos uda mi sie obejrzec, polecasz cos? W Amsterdamie juz bylem... Choc przejechalbym sie raz jeszcze. Zreszta nawet nie wiem czy bede mial cza sna zwiedzanie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A ja ide teraz spac bo jutro jade. DO ZOBACZENIA ZA 3 TYGODNIE :) P.S. Chyba nie wytrzymam bez kompa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Ej a ktos sie orientuje jakie ceny sa w Chorwacji ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Mnie 19 lipca wywieje do Włoch. Może ktoś wie jakie tam są ceny. :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Wszyscy gdzieś jadą a ja znowu w domu i praca.w tym czasie zakładam firme budowlaną i bede miał całe ręce roboty ala za rok też gdzieś wypadne. Pozdrawiam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Cytat Co do zwiedzania to mam nadzieje, ze cos uda mi sie obejrzec, polecasz cos? Fabryke Heinekena :), jak chcesz mozesz tez lyknac troche kultury czyli Rijksmuseum i muzeum van Gogha, port polnocny i morze oraz CofeShopy oczywiscie :)=<#~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja wyjezdzam na Mazury i to juz 12 lipca na 2 tygodnie jak ktos bedzie tam w tym czasie to dajcie znac zrobimy jakis browar :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Cytat Mnie 19 lipca wywieje do Włoch. Może ktoś wie jakie tam są ceny. :o Chleb drogi jak cholera, browar w cenie wody mineralnej a w knajpach jedyny przyjazny widok to ukochna Wyborowa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Kurcze wszyscy gdzieś jadą a ja urlop dopiero pod koniec sierpnia biorę :x i jeszcze taki upał w tym biurze :evil: :evil: dobrze ża już za chwilkę do domku skoczę.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ktos sie moze do Łeby na poczatku sierpnia wybiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 WOW !!! reed niezla waga 8O !! Aha no i orientuje sie ktos wlasnie o ceny w chorwacji ?? I dla ciekawostki jeszcze podam ze berkut i sei pojechali z rodzicami nad morze ! :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Czy ktoś w Tatry zasówa po 10 lipca może :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ooo kolejny topic warty odswierzenia :D jakie maciew plany na tegoroczne wakacje? ja pierwotnie mialem usa ale nie jade bo wole sie nie pchac tam gdzie nie trzeba. teraz kombinuje jakis rejsik morski z przyjaciolmi, moze do chorwacji ponurkowac. nie mam jeszcze precyzyjnych planow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jade na Bornholm... mała wyspa duńska koło Szwecji tanio i zajebiście :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja wybieram sie do USA. Wylot na pocz. czerwca, a powrot na poczatki wrzesnia. Jade na 3 miechy do roboty jako ratownik. Ps. Jak jest z clem. Jak cos kupie(komputerowe) to bede na granicy cos placil?? czy jak to wyglada? Czy warto wogole? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Eeehh, a jak kolejny rok z rzędu będę się pewnie kisił w domu. Ani wyjść w nogę pograć, bo raz, że za gorąco, a dwa, że i tak połowa ludzi gdzieś wyjedzie to i nie będzie z kim grać, ani nie ma za co wyjechać gdzieś. :sad: Kurde "już za rok matura" ;), więc może sobie nadrobie jakieś braki w literaturze chociaż :) Cholerka, skąd brać kasę? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nic tylko pozazdroscic "jako ratownik do roboty" A ja kolejny rok w domu. Juz kurde od 5 lat nigdzie nie bylem. Nie liczac "wakacji" ufundowanych przez MON. Bida az piszczy nawet na mazury nie ma za co wyjechac. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nie ma sie co dziwic jak kase na kompa i melanze przeznaczacie :D. Ja jade do Hiszpanii :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Cytat Nie ma sie co dziwic jak kase na kompa i melanze przeznaczacie :D. Ja jade do Hiszpanii :]. Kurde chcialbym przeznaczac kase na kompa. A za miesiac nawet kompa juz nie bede mial :cry: Wyjezdza do chrzesnicy ktorej obiecalem kompa na komunie a ja zostane z niczym. A niestety czeka mnie kosztowna operacja i to pozera teraz wszystkie pieniazki. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja chyba nad baltyk, a moze do barcelony?:P wszystko zalezy od funduszy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Międzzyzdroje piękne miasto, mieszkałem w amberze tuż przy plaży ale jakoś wtedy zimno było. Tylko mam 1 pytanie, w pokoju miałem play station tyle że żadnych gier sie nie wkładało ale miałem wybórk kilkudziesięciu gier, więc czy jest możliwe aby mieli tam jakiś "serwer" z grami do Playa ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 I znowu temat odkopali, ale tym razem to odświerzenie mam jakis sens. No więc po długim namysle, przeanalizowaniu ofert, zasięgnięciu opiniii znajomych stwierdzam, że... nie wiem dokąd pojadę... hehe Właściwie, to planuje Grecję, ale we wrześniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...