szpak Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmm ja mam dosc słabe osiagi ale mam nadzieje ze ktos wie jak na takiej płycie wyciagnac maksa (jest tam zmiana mnożnika ) Tylko jak to zrobic jak sie ma zablokowany mnoznik na procku (wie ktos jak go odblokowac bez ciecia lub rysowania ołówkiem a jak nie to co przeciac badz zamalowac ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 trzeba odblokowac mnoznik na procu laczac mostki l1, zeby wygladaly tak |||| , potem w biosie jedziesz fsb i mnoznikiem, ile proc wytrzyma :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 :D[/quote zmien sobie bios :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...