Pepe Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Witam Przymierzam sie do zakupu obudowy. Rozglądam sie za czymś z aluminium. Coolermaster lub Thermaltake, i jest pytanko w związku z tym : mają te obudowy jakieś wady (oprócz ceny) :?: Pozdro Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 to jest jedna zasadnicza wada :| - ja zbieram cash na CoolerMastera ATC-410 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Cash by sie znalazł tylko co wziąc aby nie żałować Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 i gdzie w kraju można taki towar zobaczyć, dotknąć wszędzie jest na zamówienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 pepe a ile tego caszu byś miał na wyje..danie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 jestem szczesliwym posiadaczem xasera III V2000A - jak masz ochote na wycieczke do plocka - to mozna obejrzec :) - a tutaj fotka jesli masz jakies pytanka - to odpowiem arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 jest aprobata na 1400 (xaser III V2000A)+ zasilacz A jak byłoby taniej to nic sie nie stanie w Xaser nie podoba mi sie troszkę płyta czołowa ( za mocno krzykliwa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 jestem szczesliwym posiadaczem xasera III V2000A - jak masz ochote na wycieczke do plocka - to mozna obejrzec :) - a tutaj fotka jesli masz jakies pytanka - to odpowiem arthx Jak toto tłumi ewentualne drgania jaki masz zasilacz i czy sama w sobie jest słyszalna Pozdro Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ja bym się skusił na to: http://www.hwextreme.net/reviews/cases/lian-li_pc70/ cena 999zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ja szukam tej :arrow: http://www.modthebox.com/review80_1.shtml ale w polsce nie można jej dostać :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 w mojej obudowie nic nie drga, zainstalowane wentyle sa tez bardzo ciche (ja ich prawie nie uzywam, bo mam juz chlodzonko wodne - na zdjeciu jeszcze bylo powietrzne) zasilacz to sirtec HPC-420-302 DF (taki sam jak chieftec 420wat) - rowniez bardzo cichy hdd to barracuda 7 - wiec tez cicho w sumie to nie ma co halasowac :) arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 arthx a gdzie kupiłes swoją obudowę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 moze mi ktos wytlumaczy poco tyla kasy ladowac w obudowe, dobry zasilacz to jeszcze rozumiem, ale z troche blachy tyle kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Osobiście posiadam termalteka z serii 5000 plus obudowa jest wypasista pomimo 5 wentyli nic w niej nie drga a najgłośniejszą rzeczą w kompie jest zasilacz :( (huntkey 300 wat) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Any obudowa to nie metalowa skrzynka: Zaczepy na dyski twarde, FDD itp Lampki, przyciski reset i power Wentyle ( w Xaserze jesli sie nie myle jest ich 5 (!!!) W Xaserze napis Thermaltake sie swieci W Xaserze regulator predkosci obrotow dla 4 wentylow + ekrenik LCD pokazujacy temp proca i plyty glownej Uchwycik na boczna scianke budy Srubki :D Czasami tez okienko z boku Owierana klapka przed CD Kolorki jak widzisz nie da sie zrobic budy z 4 kawalkow srebrnej blachy :D Jedyne co mozna zrobic to bezuzyteczny szescian :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 i gdzie w kraju można taki towar zobaczyć, dotknąć wszędzie jest na zamówienie można zobaczyć w Gdyni w sklepie Demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ja swoja kupilem w Anaheim, USA - za jedyne 165$ (190$ z przesylka) - wtedy w polsce w sklepach widzialem cene ok 1700 PLN - co mnie tak zdenerwowalo, ze wlasnie kupilem w USA (mimo pewnych problemow i dluzszego czekania) - ja rozumiem 10-15% marzy, ale nie 250% !!! wentyli jest sztuk 7 :) i w komplecie rowniez panel Hardano arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 moze mi ktos wytlumaczy poco tyla kasy ladowac w obudowe, dobry zasilacz to jeszcze rozumiem, ale z troche blachy tyle kasy.to jest tak samo jak z samochodami. Jeden jeździ bo musi się przemieszczać , a inny bo chce sobie pojeździć. Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 arthx czy moglbys mi przyblizyc ja zakupic taka obudowe w USA, bo wlasnie sie przymierzam do nowej budy a kasy przydaloby sie troche zaoszczedzic ;), byloby na chlodzenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 dla mnie wadą aluminiowej budy jest to że jest z alu - nigdy więcej :] mam jedną i mi wystarczy alumiowych puszek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 a co w nich jest takiego zlego ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 pisałem. miękka jak pusta puszka po coli, mniej stabilna, ścianki boczne jak z papieru, łatwo przekręcić wkręty, ogólnie nie sprawia wrażenia solidności.... a to że lekka, moze pusta tak ale po włożeniu bebechów mnie to róznicy nie robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 jestem szczesliwym posiadaczem xasera III V2000A - jak masz ochote na wycieczke do plocka - to mozna obejrzec :) - a tutaj fotka jesli masz jakies pytanka - to odpowiem arthx no więc szybe robiłeś U x3mfactory :) a powiedz mi jak ją wstawiłeś bez uszczelki :) 8) bo u mnie na rogach są białe ryski i jak zrobić aby ich się pozbyć i zamontować spokojnie szybkę :cry: żeby to estetycznie wyglądało :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Jeszcze jedno Pytanie czy te wentylki co masz w obudowie kupiłeś odrazu 4 sztuki poprzez allegro a model to TT-8025A ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 wentylki TT-8025A , sztuk 7, sa w komplecie z obudowa, juz zainstalowane, 4 z nich maja takze filtry (2 z przodu i 2 z boku). w komplecie z obudowa jest takze panel Hardano. szybka jest mocowana na tych czarnych plastikowych wciskanych nitach, tak jak oryginalna, fabryczna szybka. obudowe zakupilem na eBay, z pomoca kolegi , ktory akurat wracal z USA do Polski. arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a czy gdzieś można takie nity kupić? :roll: bo mam czarnego XaseraII i szybke i chce to jakoś ładnie zamontować a nie na śruby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 arthx a nie wiesz czy z eBay do Polski tez wysylaja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Wysylaja. Kwestia dogadania sie ze sprzedajacym. Ale nieraz koszty przesylki miazdza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...