_micha_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Jednym slowem A70 rzadzi :P Ja swojego kupilem za 285 USD.. po prostu zajebisty aparat za swoja cene. Extra kolory i kontrast. Widzialem zdjecia z soniaka P72 i jest po prostu bez szans - zdjecia jakies blade.. jedyna wada A70 jaka zauwazylem to zbyt mocny flash.. w nocy jak zrobisz komus zdjecie z bliska to wychodzi jak z obrazu Matki Boskiej Chestochowskiej.. ale jak staniesz troche dalej i przyblizysz lekko zoomem to jest zajebiscie :) i wszystko to zalatwia tryb auto - czyli aparat dla kazdego to tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ale czy moge robić nim zdjęcia w zimie :?: (np. -10*C) Czy musze robić osobny topic, żeby się tego dowiedzieć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Nie mam pojecia, powiem Ci w zime :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Właśnie niedawno otrzymałem aparacik :D Czyli można Angeli zaufać :!: Kosztował mnie 1480 razem z wysyłką czyli chyba nieźle. Teraz musze się nauczyć robić zdjęcia hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Właśnie niedawno otrzymałem aparacik :D Czyli można Angeli zaufać :!: Kosztował mnie 1480 razem z wysyłką czyli chyba nieźle. Teraz musze się nauczyć robić zdjęcia hehe a warto było tak kombinować, w Polsce jest do kupienia za 1550zł, a i taniej też się znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 mnie tam sie podoba panasonic DMC-FZ1 lub FZ2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 jedyna wada A70 jaka zauwazylem to zbyt mocny flash.. w nocy jak zrobisz komus zdjecie z bliska to wychodzi jak z obrazu Matki Boskiej Chestochowskiej.. ale jak staniesz troche dalej i przyblizysz lekko zoomem to jest zajebiscie :) To o czym piszesz to normalne zachowanie niezależnie od apratu. Poprostu przepalasz fotę. Zawsze można skorygować przysłoną albo dać redukcję lampy. Czuczu: przy -10 pewnie będzie wyświetlacz świrować . A i baterjki szybciej padną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...