Skocz do zawartości
ania milczak

wydajnosc

Rekomendowane odpowiedzi

odpowiadam ja: :)

1. nie daj sie zwariowac

2. za 400 zawsze cos znajdziesz

3. NIGDY nie zadawaj takich pytan!! poza tym jesli nawet - to ludzie sa razem nie dlatego ze on na nia przeznacza pieniadze itd itp... tylko dla pewnych wartosci nazwijmy je "metafizycznych" :) jesli ma pieniadze na inwestowanie w komputer to powinien umiec to wyposrodkowac... jak nie umie to jego strata i niech spada... :) zgadza sie z argumentem co do hobby; gdyby mojej dziewczynie nie podobalo sie to ze np. kleje modele i to zajmuje moj czas (oczywiscie nie kosztem jej!), wydaje na to pieniadze, marnuje sie etc.. to znaczy ze jej na mnie naprawde nie zalezy i mnie nie rozumie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W.g mnie jak koleżanka niegra w wymagajce gry to niema sensu zmieniac grafy a ten gef2 ti niejest taka zła grafiką, pograć jescze na niej można.

Do 400zł polecam gef3 ti 200 ew. radka 9100 lub jak gdzies znajdziesz to duzo lepszego gef4 ti 4200.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W.g mnie jak koleżanka niegra w wymagajce gry to niema sensu zmieniac grafy a ten gef2 ti niejest  taka zła grafiką, pograć jescze na niej  można.

Do 400zł polecam gef3 ti 200 radka 9100 lub jak gdzies znajdziesz to duzo lepszego gef4 ti 4200.

Pozdro.

za swojego dałem trochę ponad tydzień temu 270zł na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W.g mnie jak koleżanka niegra w wymagajce gry to niema sensu zmieniac grafy a ten gef2 ti niejest  taka zła grafiką, pograć jescze na niej  można.

Do 400zł polecam gef3 ti 200 radka 9100 lub jak gdzies znajdziesz to duzo lepszego gef4 ti 4200.

Pozdro.

za swojego dałem trochę ponad tydzień temu 270zł na allegro

No własnie nawet powinienem napisać do 300zł ale miałem na mysli nowe karty graficzne. Z allegro znalazłemwłaśnie oferte która jest warta rozpatrzenia:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16161069

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwazam ze temat kart graficznych w tym watku zostal juz wyczerpany, a ten Off-topic z kolezanka prowadzcie raczej na gg lub oslej, a nie w dziale podkrecanie...

PS juz pare razy zostalo powiedziane ze nalezy kupic albo 9100 albo ti4200 wiec mozna juz zamknac ten topic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...