janus Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Mam male pytanie moge miec ta nagrzewnice jednak nie wiem czy ona jest dobra i czy warto ja brac (choc w sumie nie zaplace za nia duzo 5zl ;) Szukalem na forum i nikt za bardzo o niej nic nie wie. Chodzi mi o to czy ona jest cala miedziana czy tylko jej finy sa miedziane a reszta wewnatrz jest aluminiow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyriC Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Za 5 zl to nie ma sie co zastanawiac, tylko brac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Za 5 zl to nie ma sie co zastanawiac, tylko brac :)Wiem ze 5zl to nic ale mi chodzi o to czy jest ona aluminiowa czy miedziana po co mam brac cos czego nie bede wcale uzywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 To potem sprzedasz na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 To potem sprzedasz na allegro.Ale mi nie chodzi o to zeby na tym zarobic nie mam czasu na zabawy w allegro choc kasa by sie przydala ;-) Czy na serio nikt nie wie nic o tej nagrzewnicy????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 warta jest 10-15zł czysta bo miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja mam nagrzewnice od jelcza, ale nie uzywam bo strasznie zasyfiona jest a ja nie mam czasu szorfowac wszytskiego. Finy sa miedziane, reszta raczej tez, choc widac jakby kanaly bylu z alu, ale to tylko laminat taki - chyba :D Wiec nagrzewnica jest cała miedziana wg mnie, ale głowy nie dam. Jak za 5 złociszy to bierz. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...