przeciwnik Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ostatnio dużo czytałem tutaj na forum o bad sectorach. chcialem sprawdzić czy moja poczciwa baraka nie ma ich. czy mozna sprawdzić bady funkcją w windowsie xp jak klikam na partycje prawym przyciskiem myszy - narzedzia -'' skanuj dysk i próbuj odzyskać uszkodzone sektory'' ? sprawdzałem tą opcją i wyskakuje po zakończeniu sprawdzanie zakończone . panowie pomóżcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Defragmentator dysków się kłania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 defragmetnator też bady wykaże ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 dzizas 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ile razy mozna o tym pisać?? Chkdsk i wszystko wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...