mostom Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Instalował już ktoś to to? Po zainstalowaniu Multimedia Center 8.6 ze strony ATI podaje mi, że mój procek nie obsługuje MMX. Wie ktoś dlaczego tak jest - czy skopane są instalki, na Multimedia Center 8.5 wsio było o.k. - podawało, że obsługuje mój proc MMX-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasfobias Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Na Twoim miejscu wyrzuciłbym to badziewie przez okno. Mam wrażenie, że ATI od jakiegoś czasu wydaje na świat kulawe i niedopracowane sterowniki np. CATALYST 3.7 Co to jest za straszliwe łajno! Chociaż, niektórzy sobie je chwalą... nieważne. I znów sprawdza się stara zasada: nie wszystkie nowe są dobrze, lepiej trzymać się starych, sprawdzonych sterownikłw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Na Twoim miejscu wyrzuciłbym to badziewie przez okno. Mam wrażenie, że ATI od jakiegoś czasu wydaje na świat kulawe i niedopracowane sterowniki np. CATALYST 3.7 Co to jest za straszliwe łajno! Chociaż, niektórzy sobie je chwalą... nieważne. I znów sprawdza się stara zasada: nie wszystkie nowe są dobrze, lepiej trzymać się starych, sprawdzonych sterownikłw.Czyli olać sobie to ? A za pomocą jakiego dobrego programu (w miarę prostego) można zgrywać filmy z kamery analogowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...