Krzysiek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 orientuje się ktoś jakie tam mogą być ceny? czy dużo taniej? chodzi mi głównie o karty graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Też się własnie tam wybieram za 3 tygodnie i też mnie to ciekawi może zna ktoś jakieś linki do sklepów internetowych we FRACJI. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ja byłem rok temu in Paris caly lipiec. Ale nie patrzylem na ceny wszedlem raz do sklepu z kompami po czystego cdra i tyle ale cena CD-R Verbatim była podobna do naszej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Różnice w cenie będą niewielkie, prawdopodobnie będzie trochę drożej. Tak mi się wydaje bo tak było w Austrii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Wydaje mi sie, ze nie bedzie duzej roznicy cenowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...