Skocz do zawartości
Kosher

Jak to zrobic?

Rekomendowane odpowiedzi

Poszedlem po najmniejszej linii oporu, usunalem wszystkie partycje fdiskiem, pozakladalem od nowa i dalej to samo. DiskDruid-em tez usuwalem wszystkie i zakladalem od nowa, to samo. Zarzadzanie dyskami z XP tez nie pomaga.

Ja mysle ze gdyby zainstalowac na tym dysku np. W98 i zainstalowac to g*wno a potem odinstalowac to moze by pomoglo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

low formatem))))

a zaryzykowalbys lowformat ??

Ja bym poszedl z dyskiem do serwisu i powiedzial w czym problem, moze tam by pomogli ;]

eeeehehehehe zero ryzyka ja w tym tygodnu juz 5 razy formatowalem na nisko skad ten pomys ze to jest niebezpieczne )))

to dziadostwo siedzi z pewnascia na ukrytej partyci fdisk nie pomoze trzeba jakiegos partition magic ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

low formatem))))

Ja bym poszedl z dyskiem do serwisu i powiedzial w czym problem, moze tam by pomogli ;]

Ja niestety nie bede robil z siebie lajzy. Sa darmowe dosowe programiki, ktore ze wszystkim jak do tej pory sobie radzily, tyle ze z przyczyn technicznych musze radzic sobie z tym co mam. W poniedzialek na pewno sam sobie poradze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj!

ja bym to potraktowal PQ Magic'em. On widzi wszystkie partycje, te co kiedys byly razem z kompami Compaq (jakkolwiek to sie pisze) tez widzial :)) a fdisk nie widzial. Dlatego sugeruje w/w program

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tez zrobie, tylko chodzilo mi o wyczyszczenie tego ogolno dostepnymi srodkami. Tak na marginesie to w sumie swietny program, usuwasz np. 2GB danych i dokladasz w to miejsce np. 3GB a on przywroci to. Zmienisz np. czesc tresci w pliku tekstowym to przywroci ten plik do pierwotnej postaci. Problem w tym ze na 20GB dysku chce miec linuxa o GoBack jest wlasnie na tym dysku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

low formatem))))

eeeehehehehe zero ryzyka ja w tym tygodnu juz 5 razy formatowalem na nisko skad ten pomys ze to jest niebezpieczne )))

to dziadostwo siedzi z pewnascia na ukrytej partyci fdisk nie pomoze trzeba jakiegos partition magic ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>

a pamietam, ze bym kiedys taki post i wiekszosc mowila ze ot niebezpieczne szczeolnie jak w tym cvzasie wylacza prad czy cos to dysk pojdzie sie jeba*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyjacielu mowic a robic to dwie rozne zeczy)) mialem brak zasilania spowodowany miezonym kopniakiem w listwe) przy low formacie i nic sie jakos nie stalo :-P tak to jest jak ktos daje informacjie z drugiej reki "bo ktos kiedys powiedzial" bull shit 8)

znasz kogos kto w ten sposob uszkodzil hdd???????!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktos z Was jak wywalic g*wno o nazwie Go Back z twardziela? Formatowalem go i nie pomaga. Nawet DiskDruid tego nie bierze. Przez ten programik nie moge zainstalowac linuxa.

Możesz mnie oswiecić do czego służy ten programik - <span style="color:red;">[ciach!]</span>o.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, niewiem czy dobrze wykumalem, bo ja mam problem z go back, tylko ze jajoz go wyinstalowalem ale nadal mam pokazuje mi pojemność dyków pomniejszoną o to co sobie zarezerwowal go back.

Niewiem czy teraz nie walnalem kretynskiej gafy, i to co jest napisane powyzej nie jest odpowiedzia na moje problemy ale wole sie upewnic. Bo troche sie z tym glowie.

Edytowane przez OS7RY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi