Kozi Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Chciałbym się Was poradzić. Przymierzam się do zmiany monitora i chciałbym Was prosić o pomoc. Który z poniższych monitorów wybralibyście będąc na moim miejscu: 1. 19" LG Flatron F900P 2. 19" LG Flatron F900B 3. 19" NEC FE991 Super Bright 4. 19" Philips 109 P40 Brillance 5. 19" Samsung SyncMaster 959 NF Podkreślam, że monitora używam głównie do gier, filmów, czyli do użytku domowego. Prosze Was o pomoc w wyborze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 było juz 1523879 razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 weź najtańszy a za różnicę do najdroższego zalej worek :-) powaznie mogę polecić NEC-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Bierz tego NECa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqa Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 nie jestem przekonany do monitorow lg, samsunga, philipsa.. osobiscie polecalbym cos takich firm jak eizo, iiyama, dell a z tych podanych wyzej, to wybor ktorego kryterium jest jedynie firma - wybralbym NEC. (jednak nie wglebialem sie w dokladne specyfikacje i moze inny jest lepszy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 jak tyle wiesz o monitorach to niewiele wiesz widze ze dalej panuje idiotyczne przeswiadczenie o wyzszosci iiyamy ,nec nad innymi -rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Bartezjusz to skoro Ty tak wiele wiesz o monitorach to może byś podzielił się z nami swoimi doświadczeniami. Ja byłbym Ci z pewnością wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Bartezjusz wystarczająco dużo pisał o tym ostatnio. Jakbyś zadał sobie trud, i poszukał...o wszystkich tych monitorach było na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 sprawdz ten monitorek iiyama 19" master vision pro 1451 chyba tak sie dokladnie zwie ---bardzo dobra cena pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Z tej listy tylko NEC jest IMO godny zaufania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A co myślicie o Samsungu 957 MB ?? prosze o opinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A co myślicie o Samsungu 957 MB ?? prosze o opinie :)nie polecam -kineskop banka znacznie lepszy 959 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja sam juz nie wiem czy brać na 2 raty Nec'a LCD 17 " za 2000 zł czy brać 19 " CTR :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kup se traktor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja sam juz nie wiem czy brać na 2 raty Nec'a LCD 17 " za 2000 zł czy brać 19 " CTR :? Jak do gier to LCD odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kup se traktorA ty Tampony bo widze że czegoś dostałeś.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mam nec'a i zdecydowanie moge polecic po prostu cud moniek co wiecej powiedziec jestem b zadowolony nie bawilem sie wieloma 19" jesli rozmawiamy o zaufaniu do marek -> poza eizo, philips, panasonic i powoli sie do nec'a przekonywuje, moze jeszcze sony ale nie do konca... na czarnej liscie: LG, CTX - mialem dwa i obydwa wymagaly doserwisowania...,daewoo i leklerkowe wynalazki z gatunku 17" za grosze ;-) Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja sam juz nie wiem czy brać na 2 raty Nec'a LCD 17 " za 2000 zł czy brać 19 " CTR :? Jak do gier to LCD odpada Bez obrazy, ale z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze stycznosc z LCD miales tylko i wylacznie na wystwaie sklepowej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ja sam juz nie wiem czy brać na 2 raty Nec'a LCD 17 " za 2000 zł czy brać 19 " CTR :? Jak do gier to LCD odpada Masz baardzo przeterminowana wiedze o LCD. Wlasnie do gier LCD sie bardzo nadaje. Smuzenie bardziej widac w IE czy wordzie, niz w grach... Ja moge z czystym sumieniem polecic LG1515S - 25ms. Sam wlasnie siedze na LG1510S (1515 to unowoczesniona wersja 1510), i jest fenomenalny ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Naczytalem sie paru recenzji monitorow LCD i wszedzie jest napisane zeby nie brac LCD do gier. Ale jak Ci gorsza jakosc obrazu nie przeszkadza to prosze bardzo - twoj wybor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...