virtuomaniak Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Czy oplaca sie flashowac BIOS (Tzn uaktualnic?) Podobno nowasza wersja BIOSa do tej plyty co ja mam, je psuje. Prawda? Moja plyta glowna to MSI 875P Neo I czy trace gwarancje jak to zrobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 gwarancji nie tracisz - co do psucia :| co masz na myśli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Slyszalem ze w tej plycie po zmianie BIOSu plyty sie poprostu sypia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Nikt nie wie czy sie oplaca? A co daje wogole update biosu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Nikt nie wie czy sie oplaca? A co daje wogole update biosu ? Zależy z jakiej wersji na jaką - jak będziesz już miał nowy bios to w większości przypadków jest razem z plikiem biosu dołączany plik z wyjaśnieniami co zostało poprawione od wersji takiej do takiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Mam takie cos: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Jeśli wszystko działa to nie ma potrzeby fleshować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 No wlasnie niewsztko dziala :( Nie moge podkrecic procka. Pisze mi CPU Ratio Selection LOCKED (i nie moge tego zmienic ;( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 No wlasnie niewsztko dziala :( Nie moge podkrecic procka. Pisze mi CPU Ratio Selection LOCKED (i nie moge tego zmienic ;( ) Tego to chyba żadnym biosem nie zmienisz - z tego co mi wiadomo Pentumy mają zablokowany mnożnik i dlatego masz taki komunikat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mnożnika (Ratio) na Inteloszczakach nie można zmieniać bo jest fabrycznie zablokowany. Update biosu zazwyczaj poprawia obsługę kart kraficznych, rozpoznawianie nowych procesorów, nowe napięcia, dzielinki, rozpoznawianie i obsługa nowych dysków i inne mniej istotne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 A nawet jak można wpisać to i tak to nic nie da. Ja mogę u siebie wpisać co mi się podoba bo mam to pole dostępne, ale i tak nie daje to żadnego rezultatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Acha, czyli nie bede robil update bo z tego co mowicie nie ma najmniejszego sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...