kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Siemka ! Mam dla Was taki temat do rozważań i do wypowiedzenia własnego zdania! A wiec : Jest se w mojej klasie koles. Ma bogatych rodziców. Kupują mu kompa za jakies 7000zł , Panel LCD za jakies 2500zł no i inne typu drukarka laserowa za 4000zł itd. Koleś ma 15 lat. Pytam go - "co robisz na kompie" On na to - "gram" Ja na to - "a nie podkrecasz procka? nie programujesz troche ? Przeciez mowiles mi kiedys ze znasz sie na komie lepiej ode mnie...." On na to - "no bo sie znam najlepiej" Ja na to - "to w takim razie czemu np. nie podkrecisz se procka ? nieumiesz..." On na to - "ja niemusze podkrecac bo mam Pentiuma 5 (tak powiedzial 5 !! :lol: ) 4,9 GHZ !! :lol: wiec tylko takie slabe kompy jak twoj sa do podkrecania" Ja na to - "takiego procka niema... :? " On na to - "w USA juz jest a ja mam tam wujka" Jeszcze mi gadal ze tylko lamy niegraja na kompie. "KOMP JEST TYLKO O GRANIA" ...... Oczywiscie jeszcze lamil w rozmowie typu ze on se kupi 2048 Ramu do plyty ktora ma (sprawdzilem) 1GB ram'u MAX.... Aha , i jeszcze jak go zapytalem Ja - "ej , a nie fajniej by bylo samemu zbiertac na kompa i miec satysfakcje z kupna podzespolow za wlasna kase ??" On na to (i to mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilo) - "po kiego ch**a skoro mam bogatych "starych" i od nich moge wyciagac kase kiedy chce..." Co wy na to? Tak gadal ze mna dzisiaj... Prosze o wasze komentarze na temat...TEGO.... Oto moje zdanie : LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Najlepiej pojdz do niego do domu włącz kompa i pokaż mu właściwosci moj komputer albo cos w tym stylu .Zobaczymy jaka bedzie miał mine .A pozatym to NO COMENT :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 O kurde Pentium 5 ROFTL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 buhehehehehehe... ambitny chłopak, i niech se ma kase i niech ma wszystko i niech czuje się lepshy od innych, ale kiedyś się na tym przejedzie imho fajnie jest mieć dużo pieniędzy ale trzeba mieć też "głowę" a z tego co widać powyżej raczej on jej nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Co za pała. Nienawidzę takich ludzi :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 buhehehehehehe... ambitny chłopak, i niech se ma kase i niech ma wszystko i niech czuje się lepshy od innych, ale kiedyś się na tym przejedzie imho fajnie jest mieć dużo pieniędzy ale trzeba mieć też "głowę" a z tego co widać powyżej raczej on jej nie maNic dodac, nic ujac :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 a pozniej tacy mani rzadza naszym krajem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 właśnie i mysli ze jest boski w temacie kompow.... eh.... trza doceniac ludzi ktorzy sie dobrze znaja...nawet jak niemaja kasy jak LODU.... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 aha , jeszcze jedno.... On tak szpanuje tym ze inni co sie nieznaja na kompie (czyli cala moja klasa :) ) i oni mu wierza i gadaja jaki on super w temacie kompow.... Eh.... tak jak ktos powiedzial... NO COMENTS ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 L :lol: L'ek z tego gostka............... on ma wujka w ameryce, a ja ciocie zdenie, poza tym chyba ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ych starych jak tak go rozpuszczaja........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 L :lol: L'ek z tego gostka............... on ma wujka w ameryce, a ja ciocie zdenie, poza tym chyba ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ych starych jak tak go rozpuszczaja........ On sam jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y ... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 hmm... no comment :lol: :lol: :lol: wez mu z...b - moze to i brutalne ale to jest najgorszy gatunek ludzi - ich trzeba wybijac ;) zeby sie nowe takie nie rodzily :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 baran!!!! i łoś....jak tak sie zajebiscie zna na kompach to niech zabierze w jakiejs materii glos...zagadaj go o cos...i osmiesz to sie moze "naprawi"... swoja droga co to za mobo bo cos mi nie pasuje...?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 właśnie... tacy ludzie to jak karaluchy....jest jeden bedzie ich cala masa i nieda sie ich powstrzymac... Oczywiscie koles ma co 4 dni nowego koma , inne spodnie clinic'a za jakies 400... Wezcie bo zaraz sie wkurze i do niego pojade :) Najgorsze ze niemozna mu wwalic bo ma kilku "KUMPLI" (2 m , bary jak goryl) :) Mozemy zrobic zjazd tweaka z wawy i go je..nąć razem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 hmmm a moze powiedz mu o "najnowszych" grach PT "winblast" czy cos :lol: :lol: ewwentualnie mozna z nim sie pobwaic pt ze checsz od niego gre pozyczyc i zapusc mu 3d marka.. tak dla sprawdzenia.. jak poda wynik to powiesz ze miales o 5k wiecej :D a jak nei wierzy i ma dostep do netu to pokaz mu udostepniony link hyhyhy a jak wpiszesz jeszcze w descrypcji "i co gnoju lyso ci" zapewniam ze mu przejdzie :D ewentualnie mozesz mu zapuscic mark2k3 a pokazac wyniki z 2k1 hyhy jak lamus to sie nei skuma :D wtedy masz pewnosc ze masz lepszy sprzet hyhyhyhy :P a jak cos to sadze ze deskrypcje moze ci ktos kompnac na swoim loginie hyhyhy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ten gostek to niesamowity. Z kond oni sie biorą, chyba z fabryki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 To już nie wina typa ze ma porytych starych. Moi zarabiają sporo, a kompa kupuję prawie tylko za kasę zarobinoną u nich w firmie (pracuje w wakacje). Jestem happy, bo moge upgreadować kompa w ferie / wakacje, ale nie dostaję znowu tyle kasy zeby kupować P5, tylko jakiegoś Durona na przykład :P Kolejnym przykładem idotyzmu jest mój sąsiad, który kupuje synalkowi (lat 6) kilka orginalnych gier na GBA .. TYGODNIOWO :o. (wiecie ile kosztują). Typ mógł być w sieci netowej za 60zł / mc, ale nie, jego synalek musi miec Neostrade, bo on bedzie gadał na gg z mu podobnymi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 OT : Ghazi - mam nadzieje ze wiesz ze P5 nieistnieje bo ten cyctat mi zalecial tym ze myslisz ze P5 jest :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie dostaję znowu tyle kasy zeby kupować P5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 jak ktos by mi nakie bzduru w oczy gadał i jeszcze sie woził przy tym to trszke bym mu miseczke przekasował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Moze chodzi o Itanium 2 :) Albo wlasnie - powiedz mu ze teraz wychodzi najnowsza karta graficzna intela - itanium 2 z 64 bitowa pamiecia - zapytaj przy klasie czy sobie jej nie kupi bo slyszales ze bije 9800pro na glowe i z Pentium 5 bedzie mial najlepsza platforme do gier na swiecie - do tego powiedz mu o najnowszych DDR800 i dysku scsi seagate cheetach X25 na UltraSCSI 320 - na bank sie wezmie - zrobisz z niego posmiewisko w <span style="color:red;">[ciach!]</span> :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Pozabijałbym takich gości. Jak się nie zna to niech się nie odzywa, a jak chce coś powiedzieć to niech się doedukuje. Sam znam niemało takich przypadków niestety... :? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 zrozum Yoshi ze w mojej klaie umieja tylko grac w sapera i siedziec na czacie... WSZYSCY umia tylko to... wiec jakbym to powiedzial to by mowili ze On jest super ze se kupi taki super sprzeat.... oni niewiedza co to procesor... : :? :? :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 kup sobie 1700+ podkrec na 11x200 i zapros klase i im pokaz jak ci sie napisze Athlon XP 3200+ - i po kolesiu. PS popraw nazwe dysku bo zapomniales e :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Co tu mowic nie jeden taki koles na swiecie sie jeszcze urodzi i nie jeden bedzie takie glupoty pierd.olil ! Nic na to nie poradzimy ! Podejrzewam ze chlopak kiedys z tego wyrosnie jak mu sie to znudzi . Teraz w Polsce jest dosc zle i ma chlopak miejsce do popisu i to duze , duzo osob go dlatego slucha i wierzy zeby mu sie podlizac! Gdy sytuacja w polsce sie zmieni bedzi inaczej gwarantuje to wam! Nie bedzie juz komu i czego zazdroscic bo kazde go bedzie na to stac. Jak tak sie stanie napewno wruce do polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 najgorsze ze takie lamy zajmuja miejsca na informatycznych liceach... dobry koles sie nie dostanie bo inny debil ktory nic o kompie niewie zajmie mu miejsce lub... (haracz...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ee pablo.. sry ze zjezdzam z tematu i 'nalatam' na ciebie ale.. czy moglbys pisac wolniej? bo widze ze chyba piszesz szybko i albo zjadasz spacje albo litery i nieraz trudno odszyfrowac to co piszesz.. peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Wiecie pentium 5 to nic - na świecie jest wiele zarozumiałych lam. Mnie wkurza stwierdzenia "po co pracowac i samemu kupic jak mozna wydebic". kikus - rosnie Ci bezrobotny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 tia.. sam mam qmpla w klasie.. on mowi takie cus ''po co mam kupic [cos tam] za swoja kase jak mi stary kupi?'' to jest straszne!! a potem sie dziwic ze w polsce zle , bieda i duze bezrobocie.. esh.. z takim podejsciem daleko polacy zajda:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 :lol: koleś się podnieca że ma pentiaka 5, ja tam wczoraj wywaliłem moejego pentiuma 7 (12,5ghz) bo wydawał mi się za słaby :lol: a tak na serio to widać że koleś ma bujną wyobraźnię (pentium 5 :lol:), albo jest bardziej lamowaty niż to ustawa przewiduje, a z drógiej strony to jak kasę na wszystko bierze od nadzianych starych i nierobi mu rożnicy ile kasy co kosztuje (im więcej ty lepiej) to nienauczy się szacunku do pieniędzy i jak rodzice niebędą go trzymać za rąćzkę albo niezostawią mu duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużego majątku to do niczego w życiu niedojdzie. pozdro btw sprzedam radka 12000 1024mb bo 40k w 3dmarku 2k3 to jakoś mi się mało wydaje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 tia.. sam mam qmpla w klasie.. on mowi takie cus ''po co mam kupic [cos tam] za swoja kase jak mi stary kupi?'' to jest straszne!! a potem sie dziwic ze w polsce zle , bieda i duze bezrobocie.. esh.. z takim podejsciem daleko polacy zajda:/ Taki to bedzie pozniej u rodzicow w firmie "pracowal"... Mysle ze za bardzo sie tym przejmujesz ze jakas lama ma kompa i reszta klasy sie podnieca... frajer z niego, zasponsoruje cos jednemu, drugiemu i zdobedzie sobie "kolegow". Ja tam raczej na takich ludzi nie zwracam uwagi, w klasie chyba nikogo takie go nie ma, przynajmniej nie zauwazylem na razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...