maziboss Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Podczas wchodzenia na partycje E wyskakuje mi taki bląd : Nie wiem czym to jest spowodowane jak mozecie pomozcie bo nie wiem co mam robic. Blad pojawia sie tylko jak wchodze na partycje E z Mojego komputera. Rowniez Moje dokumenty znajduja sie na E ale jak wchodze do nich to nie ma zadnych problemow :evil: Format tej partycji odpada bo ma 35 gb (chyba ze to bedzie koniecznosc :( ) i na niej mam wszystko tzn mp3 filmy zdjcia i inne. Programy znajduja sie na partycji C i D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ModName: xvid.dll Sprawdz tą biblioteke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ModName: xvid.dll Sprawdz tą biblioteke. A co mam z nia zrobic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ModName: xvid.dll Sprawdz tą biblioteke. A co mam z nia zrobic :?: Jak sie da to ją odrejestrowac( regsvr32 /u sciezka_nazwa pliku), może skasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ale jaja :!: usunolem ten plik (na wszelki wypadek zrobilem kopie) i jest wszystko ok Chyba ok :wink: Narazie nie mam problemow i oby tak dalej :) Zastanawia mnie tylko do czego ten plik sluzyl :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ale jaja :!: usunolem ten plik (na wszelki wypadek zrobilem kopie) i jest wszystko ok Chyba ok :wink: Narazie nie mam problemow i oby tak dalej :) Zastanawia mnie tylko do czego ten plik sluzyl :evil:No jak do czego. :lol: To biblioteka XviDa. Filmu kodowanego tym kodekiem teraz pewnie nie otworzysz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 A nie miales czasem na tej partycji filmow wlasnie?? Moze przy probie wlaczenia automatycznego podgladu explorera sie wywalalo. Jesli tak to przeinstaluj kodeki moze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...