kobus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 otoz zakupilem dzis kabelek do mojego siemensa i mam problem poniewaz po podlaczeniu kabelka do fona i do com1 :) i teraz pytanko nie wiem wogole jakie programy uzyc aby cos sie pokazalo itd. :/ bo siemens wkoncu jak mialem nokie to byl logomenager a w siemensie? nie mam pojecia cos do javy wgrywania itd. zna ktos jakas rade na moj problem? dziekuje za wyrozumialosc i odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 na stronie siemensa jest program do ściągnięcia www.my-siemens.com poszukaj program własnie do podłączenia komóry przez kabelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ok, sciagasz to: Pelna instalka 40MB lub to: Netowa instalka 200KB Jak juz zainstalujesz, bedziesz mial koma w 'Moj komputer' Mozna na niego wchodzic/wgrywac/zgrywac jak z dysku. Gierki, dzwonki itp. sciagnij najlepiej z eMule Jak bedziesz mial pytania to wal smialo 8) (bo kabel mam od pon.) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Podepne się tutaj, żeby nie zakładać podobnego tematu. Ma ktoś może kabelek do nokii, żeby ją do PC podpiąć, na zbycie ??? Nigdzie nie potrafie go dostać :? Model Nokii to 3330, ale to chyba bez znaczenia, co nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mozesz kupic go tu: Allegro za 13 zeta lub tu: Sklep Gsm4you za 35 zeta Jak dobrze poszukasz napewno znajdziesz wiecej ofert... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Co do tematu to moge ci zrobic obraz orginalnej plytki (mini cd) ktora dostalem do fona (do s55 ale wszystko jest to samo)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mozesz kupic go tu: Allegro za 13 zeta lub tu: Sklep Gsm4you za 35 zeta Jak dobrze poszukasz napewno znajdziesz wiecej ofert... 8) Tylko że ja właśnie nie chce się bawić w żadne sklepy internetowe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mozesz kupic go tu: Allegro za 13 zeta lub tu: Sklep Gsm4you za 35 zeta Jak dobrze poszukasz napewno znajdziesz wiecej ofert... 8) Tylko że ja właśnie nie chce się bawić w żadne sklepy internetowe ...No to Allegro. Chyba najtaniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 albo w elektronicznych ;) ale allegro jest najtansze :P btw, model fona jest wazny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 albo w elektronicznych ;) ale allegro jest najtansze :P btw, model fona jest wazny :P No ale chyba mam dobry co nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 tia :P 3330 fajny fonik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ok mi tam siemek dziala :D tylko...gry potrzebuje i jakies ladne dzwonki :P ma ktos takie cus ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 www.telix.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 noose nie udawaj głupka dzwonki na tej stronie sa płatne nie staraj sie być mądrzejszym niz jesteś bufonie wiadomo ze chodzi o dodatki za free a co do tematu sporo dodatków i ''darmowych'' oczywiscie znajdziesz na emule pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 noose nie udawaj głupka dzwonki na tej stronie sa płatne nie staraj sie być mądrzejszym niz jesteś bufonie wiadomo ze chodzi o dodatki za free a co do tematu sporo dodatków i ''darmowych'' oczywiscie znajdziesz na emule pozdrawiam wyjdz. tylko...gry potrzebuje na telixie jest java za free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 wiec tak telix jest nie wart uwagi gdyz gry ktore tam sa sa po prostu kiepskie - ja polecam zajzec na forum fks - tak jest watek z ftepem z grami pozatym ja posiadam mala stronke z gierkami (20 najlepszych tytolow)- ale adres raczej na priva i od razu mowie ze nie wszystkim dam od razu gdyz moje lacze ma ograniczzona przepustowosc - jak zaraz wrzoce to na piwko to zapodam adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 spoxik gry mam dzieki fireblade3 ale dzwonkow w midi nie moge zacholere znalesc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Kobus .... http://www.ringtoons.nl/ to po pierwsze :) niestety nie polifonia ale dzwonki midi :) po drugie :) http://mididb.com/ - stronke swoja zapodam jutro bo mam troche problemow z przniesieniem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Posiadaczy M55 zapraszam na mojego sita www.siemensm55.prv.pl :) (dzwonki, tapety,gry i inne bajery rowery za friko :) :) Pozdro. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Posiadaczy M55 zapraszam na mojego sita www.siemensm55.prv.pl :) (dzwonki, tapety,gry i inne bajery rowery za friko :) :) Pozdro. :D Yo! Cool stronka, choc czesciowo jeszcze w budowie. Wiecej plikow do dzialu download znajdziesz na eMule (np tu: ed2k://|file|Siemens.6000.Ringtones.100.Games.for.M55.S55.SL55.zip|27395773|F72FE6D8DBB CB7D8E2E4BE7E18D03B48|/ ) Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 eee grinch :D ''Baza danych chwilowo niedostepna. Za utrudnienia przepraszamy.'' moze pozniej bedzie dzialac :) a emule nie uzywam jakoze ze nie mam zdolnego do ''pracy'' neta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Chwilowa awarai serwka :P sorki ;] UPDATE: już wsio działa : :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 grinch super stronka a dzwonki bajery doslownie masz u mnie pifo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Spoko mam jeszcze fulll super gier do uploadowania ale nie mam czasu na to, moze dzis sie z tym uwine :P Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Właśnie dodałem kilka nowych gierek: - Gem Jam - Shizuka - Speed Chaser - Rainbow6 Raven Shield 8) - Magic - Elements - Katoo - HeliCab - Swat Snipe - Anno 1503 i inne... takie same można ściągnąć z wapstera, a tu za friko :) http://www.siemensm55.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 heheh grinch dzialaj dzialaj serwis full wypasos :D jest serio gierki bajerfulos no i dzwonki znakomite :) zapewne tez jestes posiadaczem siemensa co nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 no a jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 taa wlasnie widze ze nowy soft jest do m55 jednak boje sie go wgrywac a kabelek mam z alegro wiec... :) jak radzisz grinch? w sumie co ten soft moze miec nowego ;/? a i czy spotkales sie z aplikacja do siemensa zeby pokazywalo ile jeszcze godzin bateria telefonu wytrzyma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 - Improved overall software through technical enhancements - Updated Java and sound functionalities to daje soft, nie ma co się bać tylko wgrywać :) na więcej pytań znajdziesz odpowiedz na forum www.siemensm55.prv.pl :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 hehe czyli wgrac i sie nie bac? oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...