zenobiuszek Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 panowie potrzebuje dzwonki ale nie polifoniczne takie zwykłe ''dryń dryń'' hehe jeżeli ktos bedzie taki miło prosze o przesłanie mi na maila jacenty101@wp.pl z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ja sie nie balem i wgralem 8) (kabelek z allegro) Wqrza mnie jednak ten WIdok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ja tez wczoraj wgralem :D i szybciej tel dziala :D i to jest + a zadnych ubocznych skutkow nie zauwazylem :P wielkich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 [gluteus maximus] panowie z tym nowym firmwarem :( mam kabelek z allegro i niby wszystko smiga ale flashowac sie nie chce :( komorka podlaczona do COM2 ale automatyczne wykrywanie nie dziala jak mu recznie wskazuje COM2 to pisze ze nie znalazl telefonu i nic z flashowania :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 lee a moze pod com1 podlaczyles? :P hmm a masz siemens data suite zainstalowane? jesli nie to na co czekasz:) ale u mnei flash bez problemu poszedl kurde ;/ no nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 wszytko mam :) dobra juz dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...