gregpeck Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Chcę założyć radiator na ram karty graficznej. Radiatory które chcę założyć przylegają do dwóch kości. Czy można tak je założyć czy lepiej je przeciąć i na każdą kość założyć osobno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Chcę założyć radiator na ram karty graficznej. Radiatory które chcę założyć przylegają do dwóch kości. Czy można tak je założyć czy lepiej je przeciąć i na każdą kość założyć osobno Może byc jeden radiator na 2kosci nawet na 3 i 4 - nakładaj jakie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Chcę założyć radiator na ram karty graficznej. Radiatory które chcę założyć przylegają do dwóch kości. Czy można tak je założyć czy lepiej je przeciąć i na każdą kość założyć osobno Lepiej zostawić tak jak jest - czyli żeby jeden radiator był na dwie kości - większa powierzchnia oddawania ciepła. Ja u siebie też tak chciałem zrobić - ale musiałem pociąć radiatory na kwałki - bo jak założyłem je na dwie kości na raz to mi się zwisy robiły w windowsie - kości nie wystają równo nad płytkę i po dociśniećiu robiły się schody. Po drugie jak nierówno są wlutowane to mogą nie przylegać dokładnie do kości przy rozwiązaniu jeden radiator na dwie kości. Musisz zobaczeć jak lepiej ci przylegają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Wystarczy popatrzec na stronach jak zalecaja producenci. TT tez robi jeden radiator na 2 kosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 A i w Hercach 9500pro są "zmostkowane". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...