Gość MATRIX5000 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Prosze o pomoc w tej sprawie która płytka lepsza : Asus A7V8X-X Via KT400 +lan+audio czy Soltek SL-KT400-C Via KT-400. Bo ja juz sam nie wiem prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ja bym wzial Solteka ,ale czy lepsza to reki nie dam sobie obciac a tak wogole to lepiej Epoxa 8K9AI w tej samej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 A czemu KT400??? Jak można nie kupić jedynej rzeczy obecnie, którą nvidia robi dobrze, czyli nForce'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 zgadzam sie z Dijkstra, o chocby (patrz podpis :) ) FIC AU13 na nForce2 Ultra chyba nawet kosztuje w granicach 380 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Naucz się pisać, najlepiej napisz na początku to w word, sprawdzi ci ortografię i wklej tutaj :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 wszystko zalezy od potrzeb i kasy najlepsza bedzie platforma z nForcem jesli uparłes sie juz na via to kt600 - tylko ona jeszcze moze nawiazac walke z nvidia (choc odstaje w polu) z kt400 daj sobie luz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 i plizz porpaw wyraz "ktura" w tytule watku bo sie prawie zaksztusilem sniadaniem :/ - to ie chyba pisze "ktora" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Witajcie Soltek FRN2-L w sklepie za 380 zł. Ewentualnie zamiast KT400 pewnie kupiłbym szybciej juz KT600; płytki już w granicach 350 zł. pozdrawiam karolski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 jestem dyslektykiem i nic na to nie poradze. Dla mnie to wcale nie jest takie smieszne (Slayer) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 moje mozliwosci siegaja tylko do 300 zł wiec na nforce sobie nie moge pozwolic. chodzi mi o firme której płytki sa bardziej stabilne i mozliwosci podkręcania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ja stawiam na Solteka. Mam i jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 jestem dyslektykiem i nic na to nie poradze. Dla mnie to wcale nie jest takie smieszne (Slayer) jest roznica - mozna byc dyslektykiem i sie starac albo sie tlumaczyc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castelano Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 huh to i ja skorzystam z okazji i zapytam co waszym zadaniem lepsze(za jakis tydzien wymieniam...) Asus A7V8X-X czy Abit KD7-400 mam okolo 1000zl i musze wymienic plyte,pamiec,dysk moze tez jakies typy? z gory dziekuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ja swoja pyłtke sprzedaje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 OT Dziwne że teraz każdy, kto wali takie błędy ortograficzne nie jest nieukiem tylko dyslektykiem. Fajnie mieć taką wymówkę. Ja też nigdy nie byłem orłem z ortografii, ale „kture” to aż kłuje w oczy. Może zamiast zasłaniać się dysleksją warto poświęcić więcej czasu książkom i nauce, a nie zabawie z komputerem i paleniu zioła :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 A w czym palenie zioła pżeżkadza? Ja pale jórz tszy lata i niemam problemuf z ortografjoł :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 no w pisaniu nie przeszkadza, w czym przeszkadza to sie dowiesz jak przestaniesz palic ;-) bawilem sie tym asusem napawde fajna plytka co prawda fsb >166 nie sprawdzalem ale wrazenie ful pozytywne w biosie jest co powinno byc i 1800+ polecial od reki 13x166 z 1,6v... ale to juz kwestia procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...