Beavis Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Witam... Wlasnie zabieram sie za wyprowadzenie 2 portow USB i jednego Fireware na przód obudowy. Dlatego tez chcialem sie dowiedziec, czy te kable mozna tak sobie przedluzyc z 30cm do powiedzmy 1m?? Wiem, ze sa np. przedluzacze do kabli USB wiec chyba mozna, co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Witam... Wlasnie zabieram sie za wyprowadzenie 2 portow USB i jednego Fireware na przód obudowy. Dlatego tez chcialem sie dowiedziec, czy te kable mozna tak sobie przedluzyc z 30cm do powiedzmy 1m?? Wiem, ze sa np. przedluzacze do kabli USB wiec chyba mozna, co?? przy metrze dodatkowo nie mialem problemu, przy 2 juz tak ;) wiec 30cm to nie bedzie problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Witam... Wlasnie zabieram sie za wyprowadzenie 2 portow USB i jednego Fireware na przód obudowy. Dlatego tez chcialem sie dowiedziec, czy te kable mozna tak sobie przedluzyc z 30cm do powiedzmy 1m?? Wiem, ze sa np. przedluzacze do kabli USB wiec chyba mozna, co?? przy metrze dodatkowo nie mialem problemu, przy 2 juz tak ;) wiec 30cm to nie bedzie problemu :) Fenkju wery macz... juz zabieram sie za przerabianie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...