Mateoosh Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Qrde czy ktoś mi odpowie co się dzieje z moim kompem?? Przy FSB większym niż 138Mhz USB się wali, objawia się to tak że skaner nie reaguje. Błagam pomóżcie!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Bardzo dziwne, przecież 138 w minimalnym stopniu podnosi taktwanie USB więc nie powinno być problemów. Nie działa ci tylko skaner czy też inne użądzenia podłączane do USB ?? Jakiej firmy jest ten skaner ? (Mój Agfa wytrzymuje każde taktowanie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 a co to za skaner? może jakiś lichy :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Plustek Optic Pro UT24. nie mam więcej urządzeń pod USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Nie martw się mi USB nie działa na Win98, a działa na WinXP(tak było jak miałem FSB 100 - teraz jest 133). A mój skanerek toPlustek Optic Pro UT12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 To ciekawe co to jest skaner jest cool ale wrażliwy jest drań chyba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 To nie skaner tylko USB. Ewentualnie to może być soft do skanera ale w to wątpie. Myślicie że nowy BIOS coś da?? I mam właśnie xp professional'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 biosy sa po to, zeby wgrac, kiedy cos zle dziala-chyba nadszedl ten moment :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 biosy sa po to, zeby wgrac, kiedy cos zle dziala-chyba nadszedl ten moment :) Ale myślisz że to może pomóc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 biosy sa po to, zeby wgrac, kiedy cos zle dziala-chyba nadszedl ten moment :) Ale myślisz że to może pomóc??Jest jedna metoda by się o tym przekonać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Ciekawe jaka???? :D . Dobra spróbuje jak już to zrobie wróce z tym tematem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 moze pomoze, a jak sfleszujesz, to moze ci wyjsc to tyl,ko na dobre-czesto nowy bios ma wieksza wydajnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Thx za wszystko! Pamiętajcie- I'll be back! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Na jakim chipsecie masz plyte? Jesli KT266 to witamy w domu. Nic nie poradzisz. Powyzej 140MHz nie dzialalo USB tyle. Dopiero w KT266A to poprawili i nie bylo problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...