Skocz do zawartości
Fulko

Przywóz części z usa

Rekomendowane odpowiedzi

Ale rozumiem, że w tym czasie siedziałeś jeszcze w Stanach, czy przysyłają te zwroty może też do Polski? Jeżeli tak to w jakiej formie?

Nie jeszcze nie spotkalem sie by ktokolwiek wysylal czeki mail-in-rebate za granice. Zreszta podejrzewam ze realizacja takowego w kraju mogla by byc kompletnie nieoplacalna jesli wogole mozliwa

Ja calosc potraktowalem zgodnie z zasada Polak Potrafi ;) a ze potrzebowalem 2 dyskow (no serwer tez potrzebowal nowego ;) to kupilem 2 poprosilem znajomego na miejscu zeby uzyczyl mi swojego adresu pocztowego i zrealizowal czek ;) (trzeba sobie radzic :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozecie podaj jakies sklepy internetowe z USA ? i pytanie ile by kosztowalo ostarczenie czegos z USA do polski ?

(nie czytalem calego topiku :()

www.pricewatch.com

www.zipzoomfly.com (lubie za free 2nd shipping)

www.pricegrabber.com (wyszukiwarka sklepow)

www.ibuyernet.com (kolejny search egine)

etc. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozecie podaj jakies sklepy internetowe z USA ? i pytanie ile by kosztowalo ostarczenie czegos z USA do polski ?

(nie czytalem calego topiku :()

www.pricewatch.com

www.zipzoomfly.com (lubie za free 2nd shipping)

www.pricegrabber.com (wyszukiwarka sklepow)

www.ibuyernet.com (kolejny search egine)

etc. ;)

thx!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie jeszcze kilka wyszukiwarek bylo wymianianych w kilku innych watkach wiec zeby sie nie powtarzac odesle kolege ktoremu sie nawet calego watku nie chcialo przeczytac do skorzystania z opcji szukaj ;) (nawet jako ze jestem milym czlowiekiem dam hint ze liste podawalem rowniez ja ;P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi