Skocz do zawartości
hotkey

Niepierwsze problemy przy przeróbce obudowy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Qrde ludzie, ale z wami się trudno współpracuje :lol: Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzają, a ja nie mam cio zrobić :cry: Na dodatek chwilowo tajna organizacja, pod nazwą DOM, razem z jej szefen o kryptonimie TATA odcieła mi chwilowo fundusze :evil: Inaczej mówiąc nie mogę nic wymusić :evil: Plan zagłady musze przełożyć. Jak dobrze pójdzie, to może za rok skończe... :cry: :lol: (nie wiem czy się śmiać, czy płakać)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde ludzie, ale z wami się trudno współpracuje :lol: Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzają, a ja nie mam cio zrobić :cry: Na dodatek chwilowo tajna organizacja, pod nazwą DOM, razem z jej szefen o kryptonimie TATA odcieła mi chwilowo fundusze :evil: Inaczej mówiąc nie mogę nic wymusić :evil: Plan zagłady musze przełożyć. Jak dobrze pójdzie, to może za rok skończe... :cry:  :lol: (nie wiem czy się śmiać, czy płakać)

To z boku plexie zamontuj, a nagórze szybę. To wtedy wilk bedzie caly i wilk tez bedzie caly :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde ludzie, ale z wami się trudno współpracuje :lol: Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzają, a ja nie mam cio zrobić :cry: Na dodatek chwilowo tajna organizacja, pod nazwą DOM, razem z jej szefen o kryptonimie TATA odcieła mi chwilowo fundusze :evil: Inaczej mówiąc nie mogę nic wymusić :evil: Plan zagłady musze przełożyć. Jak dobrze pójdzie, to może za rok skończe... :cry:  :lol: (nie wiem czy się śmiać, czy płakać)

Oflaguj sie, zrob blokade drogi kolo domu, wodz tej organizacji - TATA musi ustapic pod naporem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ostatnio wlasnie montowalem plexe 2 mm czlowieku( SNAP ) nie wiem jak ty chcesz to ciac nozyczkami ..... bo ja to cialem normalnie pilka bo na nozyczki troche to za grube i za twarde ... pozniej tylko szlifnalem to wiertareczka z nasadka .. zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej ... a ja sie wylamalem wsyztscy montuja ... szybke na starej sciance wycinaja otwor itp .. a ja se zrobilem cala scianke z plexy na zawiasach gablotowych samo zatrzaskujacych sie :)))) ale pomysle nad wymiana plexy na szybe :))) chociaz jak narazie wyglada to spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oflaguj sie, zrob blokade drogi kolo domu, wodz tej organizacji - TATA musi ustapic pod naporem.

Mam lepszy pomysł - poproszę pana Leppera, za przeproszeniem :twisted: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ostatnio wlasnie montowalem plexe 2 mm czlowieku( SNAP ) nie wiem jak ty chcesz to ciac nozyczkami ..... bo ja to cialem normalnie pilka bo na nozyczki troche to za grube i za twarde ... pozniej tylko szlifnalem to wiertareczka z nasadka .. zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej ... a ja sie wylamalem wsyztscy montuja ... szybke na starej sciance wycinaja otwor itp .. a ja se zrobilem cala scianke z plexy na zawiasach gablotowych samo zatrzaskujacych sie :)))) ale pomysle nad wymiana plexy na szybe :))) chociaz jak narazie wyglada to spoko

ale to chyba jasne ze nie nozyczkami do papieru :lol: :lol: 8) 8) jak sie przejdziesh po sklepach z narzedziami to znajdziesh taki nozyczki :) sa wieksze i grubsze :) takimi tne plexi 2mm :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej

a moze by tak linka zapodac?? :D

a nie widzisz przycisku WWW pod postem ? .. jak nie no to proponuje wycieczke do okulisty :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to chyba jasne ze nie nozyczkami do papieru :lol: :lol: 8) 8) jak sie przejdziesh po sklepach z narzedziami to znajdziesh taki nozyczki :) sa wieksze i grubsze :) takimi tne plexi 2mm :)

hmmm .. wiesz co zdecydowanie bardziej wole zwykla pilke do metalu ... jakos lepsza mi sie wydaje :)))) .... ale kazdy ma swoje sposoby :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm .. wiesz co zdecydowanie bardziej wole zwykla pilke do metalu ... jakos lepsza mi sie wydaje :)))) .... ale kazdy ma swoje sposoby :)))

zgadza sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...