hotkey Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Qrde ludzie, ale z wami się trudno współpracuje :lol: Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzają, a ja nie mam cio zrobić :cry: Na dodatek chwilowo tajna organizacja, pod nazwą DOM, razem z jej szefen o kryptonimie TATA odcieła mi chwilowo fundusze :evil: Inaczej mówiąc nie mogę nic wymusić :evil: Plan zagłady musze przełożyć. Jak dobrze pójdzie, to może za rok skończe... :cry: :lol: (nie wiem czy się śmiać, czy płakać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzająilu forumowiczow, tyle projektow na przerobienie obudowy... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzająilu forumowiczow, tyle projektow na przerobienie obudowy... :Dtrzeba by miec ze 20 kompow i kazdy przerabiac :) 8) 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 i jeszcze kase na to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Qrde ludzie, ale z wami się trudno współpracuje :lol: Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzają, a ja nie mam cio zrobić :cry: Na dodatek chwilowo tajna organizacja, pod nazwą DOM, razem z jej szefen o kryptonimie TATA odcieła mi chwilowo fundusze :evil: Inaczej mówiąc nie mogę nic wymusić :evil: Plan zagłady musze przełożyć. Jak dobrze pójdzie, to może za rok skończe... :cry: :lol: (nie wiem czy się śmiać, czy płakać)To z boku plexie zamontuj, a nagórze szybę. To wtedy wilk bedzie caly i wilk tez bedzie caly :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Qrde ludzie, ale z wami się trudno współpracuje :lol: Jedni mówią, ażeby kupić plexi, drudzy, szybkę doradzają, a ja nie mam cio zrobić :cry: Na dodatek chwilowo tajna organizacja, pod nazwą DOM, razem z jej szefen o kryptonimie TATA odcieła mi chwilowo fundusze :evil: Inaczej mówiąc nie mogę nic wymusić :evil: Plan zagłady musze przełożyć. Jak dobrze pójdzie, to może za rok skończe... :cry: :lol: (nie wiem czy się śmiać, czy płakać)Oflaguj sie, zrob blokade drogi kolo domu, wodz tej organizacji - TATA musi ustapic pod naporem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 witam ostatnio wlasnie montowalem plexe 2 mm czlowieku( SNAP ) nie wiem jak ty chcesz to ciac nozyczkami ..... bo ja to cialem normalnie pilka bo na nozyczki troche to za grube i za twarde ... pozniej tylko szlifnalem to wiertareczka z nasadka .. zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej ... a ja sie wylamalem wsyztscy montuja ... szybke na starej sciance wycinaja otwor itp .. a ja se zrobilem cala scianke z plexy na zawiasach gablotowych samo zatrzaskujacych sie :)))) ale pomysle nad wymiana plexy na szybe :))) chociaz jak narazie wyglada to spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 zreszta efekty sa widoczne na tronce mojeja moze by tak linka zapodac?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Oflaguj sie, zrob blokade drogi kolo domu, wodz tej organizacji - TATA musi ustapic pod naporem. Mam lepszy pomysł - poproszę pana Leppera, za przeproszeniem :twisted: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 witam ostatnio wlasnie montowalem plexe 2 mm czlowieku( SNAP ) nie wiem jak ty chcesz to ciac nozyczkami ..... bo ja to cialem normalnie pilka bo na nozyczki troche to za grube i za twarde ... pozniej tylko szlifnalem to wiertareczka z nasadka .. zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej ... a ja sie wylamalem wsyztscy montuja ... szybke na starej sciance wycinaja otwor itp .. a ja se zrobilem cala scianke z plexy na zawiasach gablotowych samo zatrzaskujacych sie :)))) ale pomysle nad wymiana plexy na szybe :))) chociaz jak narazie wyglada to spokoale to chyba jasne ze nie nozyczkami do papieru :lol: :lol: 8) 8) jak sie przejdziesh po sklepach z narzedziami to znajdziesh taki nozyczki :) sa wieksze i grubsze :) takimi tne plexi 2mm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej a moze by tak linka zapodac?? :D a nie widzisz przycisku WWW pod postem ? .. jak nie no to proponuje wycieczke do okulisty :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 witam ostatnio wlasnie montowalem plexe 2 mm czlowieku( SNAP ) nie wiem jak ty chcesz to ciac nozyczkami ..... bo ja to cialem normalnie pilka bo na nozyczki troche to za grube i za twarde ... pozniej tylko szlifnalem to wiertareczka z nasadka .. zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej ... a ja sie wylamalem wsyztscy montuja ... szybke na starej sciance wycinaja otwor itp .. a ja se zrobilem cala scianke z plexy na zawiasach gablotowych samo zatrzaskujacych sie :)))) ale pomysle nad wymiana plexy na szybe :))) chociaz jak narazie wyglada to spokoale to chyba jasne ze nie nozyczkami do papieru :lol: :lol: 8) 8) jak sie przejdziesh po sklepach z narzedziami to znajdziesh taki nozyczki :) sa wieksze i grubsze :) takimi tne plexi 2mm :) hmmm .. wiesz co zdecydowanie bardziej wole zwykla pilke do metalu ... jakos lepsza mi sie wydaje :)))) .... ale kazdy ma swoje sposoby :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 witam ostatnio wlasnie montowalem plexe 2 mm czlowieku( SNAP ) nie wiem jak ty chcesz to ciac nozyczkami ..... bo ja to cialem normalnie pilka bo na nozyczki troche to za grube i za twarde ... pozniej tylko szlifnalem to wiertareczka z nasadka .. zreszta efekty sa widoczne na tronce mojej ... a ja sie wylamalem wsyztscy montuja ... szybke na starej sciance wycinaja otwor itp .. a ja se zrobilem cala scianke z plexy na zawiasach gablotowych samo zatrzaskujacych sie :)))) ale pomysle nad wymiana plexy na szybe :))) chociaz jak narazie wyglada to spokoale to chyba jasne ze nie nozyczkami do papieru :lol: :lol: 8) 8) jak sie przejdziesh po sklepach z narzedziami to znajdziesh taki nozyczki :) sa wieksze i grubsze :) takimi tne plexi 2mm :) hmmm .. wiesz co zdecydowanie bardziej wole zwykla pilke do metalu ... jakos lepsza mi sie wydaje :)))) .... ale kazdy ma swoje sposoby :))) zgadza sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...