menuna Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Mam olbrzymią prośbę, błagam niech mi ktoś życzliwy da namiar na kogoś kto ma super grę "Recoil"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Temat został zmieniony. Na przyszłość trzymaj się regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja mam tą grę ;) Tylko mi się nie chce stawiać serwera, bo nie mam na to czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 pamietam jak gralem w nia za czasow p2 333mhz, 64ram i voodoo1. to byly czasy i to byla gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 racja niemiec ..... takie same wspomniania co do tej gry mam heh a oryginal mam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ja mam ale na cd :/ Fakt mialem celka 300 , 32ramu i voodoo2 :D gierka wypasna na max. te nuki i sterowanie nimi aaaa :] Battle force tank is creator for bla bla bla :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...