Alighieri Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 config j.w IC7MAX3 bios 1.2 (latest) +HDD IBM 120GB 7200 +LiteOn 52/32/52 +DVD Toshiba 1612 +SB Live +flop +Chieftec 420 Mimo prawidłowych ustawień w biosie, zabaw z PAT-em, napięciem CPU i RAM nie chce pójść na szynie 250 z dividerem 1:1. Bez problemu wstaje z 5:4 więc CPU jest o.k. ale sprawdziłem to również na płycie IS7 to samo, sprawdziłem ze stickami ramu 2x512 dual i 2x256 dual again to samo. Czy ktoś ma jakieś sugestie, może abit nie lubi się z twisterami? btw sprawdziłem forum abita USA. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Boshe jakie sprzecicho 8O Az mi sie wierzyc nie chce ze nie idzie 1:1 z takimi pamiatkami :? Moje sugestie: :arrow: podniesc Vdimm dla memkow :arrow: wgrac najnowszy bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 IC7MAX3 bios 1.2 (latest) - bios jest najnowszy... zrob tak jak pisze turzol i daj znac co dalej moze sprubuj je wpakowac jako single channel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alighieri Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 IC7MAX3 bios 1.2 (latest) - bios jest najnowszy... zrob tak jak pisze turzol i daj znac co dalej moze sprubuj je wpakowac jako single channel Dzięki za reakcję panowie, ale jak napisałem "Mimo ... zabaw z PAT-em, napięciem CPU i RAM nie chce pójść na szynie 250 z dividerem 1:1" .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 sprzedaj twistery póki możesz i łykaj OCZ'y:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 jasne! gdybys nie zauwazyl to OCZ jest troche drozszy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 "troche" to delikatnie ujete. OT, lancer ile ciagniesz na memorkach w synchro?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 sync nie jade. Mam 225 na pamieciach i 281MHz FSB. Ustawienia 2-2-3-6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ciekawe - ile dałeś za Twistery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alighieri Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ciekawe - ile dałeś za Twistery? 1690, ale juz nie mam , jako że nie moglem znaleźć rowiązania przesiadlem się z powrotem na TwinMos PC3200 1024 Dual (przedtem mialem to samo tylko nie dual) Anyhow nadal jestem ciekawy czy ktoś ma jakąś koncepcję co też może mnie limitować. Panowie do boju, możę ktoś jednak coś wymyśli. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...