tkwadrat Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Mam problem z podkręcaniem Radeona 9000 (gigabyte). Pod win98 wszystko chodziło jak trzeba, a pod XP po uruchomieniu hogera od razu wracają fabryczne ustawienia...?!? Może ktoś zetknął się z tym problemem? ps. Nie piszcie SZUKAJ :D Widziałem posty innych użytkowników, którzy mieli ten sam problem i rzadnych rozwiązań. Próbowałem też polecanym do wXP RivaTunerem, ale nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Jakbyś przeczytał cały wątek o podkręceniu r9000 to byś wiedział że hoger nie działa pod XP :lol: :wink: Użyj rivy min 12.4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 No właśnie czytałem ten wątek, ale riva tuner (właśnie 12.4) też mi nie działa... i co z tym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Zmienić kartę 8) lub stery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Kartę?? :D całkiem niezły pomysł, ale narazie kasy brak. Stery próbowałem ze strony gigabyte (7.88 ) i nowe ze strony ati (7.93). Jak możesz to podaj wersję, na której powinno chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...