gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 maly tescik dla "geniuszy" ... :lol: :lol: :lol: http://www.tawerna.art.pl/testy/test4.php UPDATE najpierw zrob test potem ewentualnie czytaj co napisano ponizej bo inaczej nie bedzie to mialo sensu !!! :D ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 mialem 4,chyba lepiej byc normalnym niz wybitnym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 LOL :D Jestem geniuszem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 heh... ja tez:P nie wiedzialem:P musze sie zapisac do MENSY:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 kiedyś to mailem dostałem (...) .... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 nabralem sie :) przelecialem to raz wzrokiem i wpisalem 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 kiedyś to mailem dostałem. Chodzi o to że niby można nie zauważyć tego 'F' które jest po 'O', ale gdy sie czyta uwaznie i powoli to ciezko sie nabrać gratuluje zepsucia zabawy innym userom ... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Znalazłeś (aś) 5 litery "F" w tekście i jest to powyżej normy, barwo !, jednak w tekście jest 6... To nie ŻART !....no to jeszce nie jest ze mna az tak zle ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 jest to smiesznie proste ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 jest to smiesznie proste ... dlatego tez slowo geniusz jest w cudzyslowiu a za zdaniem usmieszki :lol: jednak jest pare ludzi co sie nabiera ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 buaa jestem geniuszem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 znalazlem wszytkie w kilkadziesiat sekund a starsza mi codziennie mowi ze od tej technozy mam kisiel z muzgu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 znalazlem wszytkie w kilkadziesiat sekund a starsza mi codziennie mowi ze od tej technozy mam kisiel z muzgu :Dno i prawdę mówi bo powinieneś je znaleść w kilkanascie ba kilka sekund :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Eee to juz chyba bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Spoko :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Przeczytalem tekst w ok. 5 sekund...znalazlem wszystkie Dziekuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 To zaden test dla geniuszy tylko na spostrzegawczosc, bo ... eee ... tylko 4 znalazlem :) w szesc sekund... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 6 znalazlem, ale dlatego, ze czytalem wolno, a to z kolei dlatego, ze jadlem zupke w miedzy czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ja przeleciałem wzrokiem i tylko 3 dostrzegłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Kurde zauważyłem 5 ehh.... za szybko to przeleciałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 6 :P tyle ze to znalem, za pierwszym razem jak to widzialem to 4 znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Jestem genialny......I co, mam się cieszyć czy płakać? LOL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Jestem genialny, buehehe :D, cholera czemu w szkole tak mnie nie doceniaja :), przeciez ja w budzie sie marnuje :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 nie no z geniuszami to nie ma zabawy :D 6/6... Ale ciekawe jak to sie dzieje, ze mam srednia za semestr 2,91 :lol: P.S. Mam pytanko- jak sie robi takie menu jak tam- pod prawym myszem (klik gdziekolwiek na stronie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Ajm e dzinius...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Od dziś prosze niemówić mi AsTeX tylko GeNiUsZ :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Geniusz... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 test mnie powalil, wstyd sie przyznac ale: geniusz;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...