patryk Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ktos moze mi wyajsnic jak moza sprawdzic czy pamięci chodza w dual chanel , zamieniłem kość 512 na dwie ksozci 256 kingmax i zastanawiam sie czy wogóle chodza w dualu. Widomo róznic nie zauwaeze ale z czytej ciekawosci nigdzie w sandra 2003 nie widze inf o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hmm; w ekranie startowym nowego biosia do epoxa 8rda jest napisane wyraźnie, że pamieci pracują w trybie duall ddr - wierzę im na słowo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 niewiem ale chyba w biosie trzeba właczyć dual ddr nie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 yyyyyba jezdem ślepy bo nie widzę w biosie takiej opcji... pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 niewiem ale chyba w biosie trzeba właczyć dual ddr nie :?:Nie :P. @patryk zapuść jakieś benczmarki to zobaczysz różnicę ;]]]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Dlatego ten znak zapytania bo nigdy nie miałem płyty głównaej na FN2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Dlatego ten znak zapytania bo nigdy nie miałem płyty głównaej na FN2Ja na przyklad jak czegos nie wiem to sie nie odzywam a nie wale na koncu zdania "?". I jak tu ma byc porzadek na forum jak rad udzielaja ludzie ktorzy nie maja pojecia o tym co mowia a jedynym kryterium oceny wartosci uzytkownika w/g nich jest ilosc postow na dobe (przewaznie idiotycznych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 dokladnie, zerknij do jakiegos benczmarka i jak ci bedzie pisac ze masz 128 bit magistrale pamieci to masz duala BTW to w instrukcji do plyty nie pisalo jak wkladac pamieci do bankow zeby miec duala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 u mnie jest napisane przy uruchamianiu że Dual DDR enabled (przy teście pamięci) wg AIDA32 (zakłądka płyta główna -> SPD) jest przy obu kościach napisane szrokość modułu - 64bit :? to chyba to jest, ale czy tak ma byc :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 po 1 bylo - wystarczy poszukac ... program CPU-Z , zakladka memory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 no to juz chyba wszystko jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...