brion Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Po niefortunnej wpadce DD (wiecje info tutaj) postanowilem sprawdzic, na ile tak renomowana firma (w branzy WC) jest elastyczna i jak sie zachowa w takiej sytuacji. Na mojego pierwszego maila z opisem sytuacji, dostalem odpowiedz w przeciagu kilku godzin :!: A w nim, Dano przeprasza, przyznaje sie do bledu w produkcji (zla proporcja skladnikow kleju epoxydowego) i oferuje mi nowego Maze4 CPU (bez odsylania starego), oraz rekompensate w postaci darmowgo produktu DD. Wybralem Maze4 GPU+8 Ramsinkow TM. Pierwsza paczka ("rekompensata") dotarla do mnie po ok 2 tyg. od pierwszego maila z - nowy Maze4 GPU i 8 ramsinkow od Tweakmonster...i cisza...po kilku nastepnych mailach z mojej strony, w koncu dostalem nowego Maze4 CPU (identycznego jak pierwotnie zamawialem - chromowe krocce 1/2", top z plexi, stalowe sruby). Jak dla mnie - super, nawet po takiej wpadce bede polecal zamawianie tam, moze gdyby wyciek uszkodzil mi cokolwiek drogocennego w kompie, to byloby inaczej,ale mysle ze tez moznaby sie bylo dogadac z DD... Ten cieknacy blok uszczelnilem i uzywam bez przeszkod...a nowy - SPRZEDAJE ! Ale to chyba nie ten dzial :lol: I ciekawa uwaga na koniec...pierwsza i druga przesylke DD wyslalo mi USPS (poczta amerykanska) jako - UWAGA!: Commercial Samples :lol: Co to dalo: :arrow: koszt wysylki $9,95 :arrow: nie musialem placic VAT'u :arrow: nie musialem placic cla :arrow: paczka wyslana 05.08 dotarla do mnie do domu 12.08 :arrow: paczka dochodzi na wskazany adres! USPS musi miec podpisana jaks umowe, ale nie wiem z kim, bo w oby dwoch przypadkach nie bylo mnie jak paczka przyszla, wiec nie wiem kto i dlaczego to dostarczyl... Moze indywidulane zamowienia DD byloby w stanie wlasnie tak wysylac. Placimy np.Visa normalna kwote, a oni wpisuja wartosc $5 i commercial samples :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 I tak powinno byc Z tego co wiem to Mate takze bardzo fair sie zachowuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 No zajebi.sta firma ... R3sp3ct. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 :arrow: tylko pozazdroscic uszkodzonego bloku ;) i takiego obrotu sprawy. DD pozadna firma dba o swoich klientow (nawet z Polski). ciesze sie razem z Toba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 No to masz teraz fajny zestawik :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 dangerden niczym sie nie wyroznia od innych firm w usa jesli chodzi o reklamacje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...